Βίτσας : Όχι στην μείωση της θητείας, δεν θα γίνουν περικοπές στα ειδικά μισθολόγια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος σε κάθε ενδεχόμενο μείωσης της στρατιωτικής θητείας, καθώς όπως είπε «δεχόμαστε απειλές».

Ενώ σημείωσε ότι η μείωση της θητείας δεν θα έχει κανένα υπολογίσιμο οικονομικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως είναι υπέρ της «λαϊκότητας» των ένοπλων δυνάμεων και κατά της δημιουργίας επαγγελματικού στρατού.

Ενώ για το ακανθώδες ζήτημα των ειδικών μισθολογίων δήλωσε πως υπάρχουν διαβουλεύσεις για το θέμα, ενώ ξεκαθάρισε πως «σε αυτούς που υπηρετούν αυτή

τη στιγμή δεν θα υπάρξει καμία περικοπή».

Σε ότι αφορά στις φημολογίες πως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει παρουσιάσει τις περικοπές που αφορούν στους τομείς που εποπτεύει, ο κ. Βίτσας επεσήμανε «εμείς τα έχουμε παρουσιάσει εδώ και πολύ καιρό με συγκεκριμένους κωδικούς» ,ενώ συνέχισε λέγοντας πως εδώ και πολύ καιρό «έχουμε προτείνει να υπάρξει αξιοποίηση της περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων για την οποία θα έχουμε απτά αποτελέσματα το 2017″.

Επιπλέον εξήγγειλε το επικείμενο κλείσιμο στρατοπέδων, με κριτήριο τις ανάγκες των γενικών επιτελείων, καυτηριάζοντας την λογική «να έχουμε ένα στρατόπεδο για να στηριχθεί η τοπική οικονομία»

Το άρθρο Βίτσας : Όχι στην μείωση της θητείας, δεν θα γίνουν περικοπές στα ειδικά μισθολόγια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα