Βενιζέλος: «Δεν θα οδηγήσουμε εμείς τη χώρα σε εκλογές»

Μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, από την Ιπποκράτους, μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως «είναι άδικο αυτό που βγαίνει προς τα έξω ότι «δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε εσωτερικό

επίπεδο. Ήδη έχει περάσει στους εταίρους μας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη για μέτρα 11,6 δισ. ευρώ, ωστόσο την ίδια στιγμή οι δύο μικρότεροι κυβερνητικοί εταίροι αντιδρούν. Αυτό το βρίσκω χυδαίο και ανιστόρητο».

Επιπλέον ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως «εφόσον ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι η άμεση λήψη μέτρων θα του επιτρέψει να διαπραγματευθεί, είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ. Δεν θα οδηγήσουμε εμείς τη χώρα σε εκλογές, όπως έκανε η ΝΔ. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία των τριών κομμάτων. Πρέπει όμως να μην ληφθούν μέτρα άδικα για τους κοινωνικά ασθενέστερους. Η τρόικα πρέπει να εισηγηθεί την επιμήκυνση του προγράμματος, όπως και να φροντίσει για την άμεση καταβολή των δόσεων για να πέσει χρήμα στην αγορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα