Βελεροφόντεια 2012-Λαϊκός αγώνας δρόμου

Έναν μικρό αγώνα δρόμου για μεγάλου αγώνες ζωής και αλληλεγγύης διοργανώνουν ο ΑΠΣ Τελμησσός Νέας Μάκρης–Μαραθώνος με τη στήριξη του Δήμου Μαραθώνος, την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 18:30. Τα «Βελερεφόντεια» διοργανώνονται κάθε χρόνο και απευθύνονται σε όλους, αθλητές και μη, ενήλικες και παιδιά με αγώνες 6 χλμ και 300 μ. αντίστοιχα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον παραλιακό πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα, με αφετηρία το κεντρικό λιμανάκι της Ν. Μάκρης. Θα ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ

& της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων) & θα υπάρχουν σταθμοί εμφιαλωμένων νερών ατομικής συσκευασίας για τους συμμετέχοντες.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά Του Παιδιού», αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση του ΑΠΣ Τελμησσού Νέας Μάκρης– Μαραθώνος & θα βρίσκεται εκεί για να εμψυχώσει τα παιδιά και τους γονείς τους. Κάθε χρόνο γεννιούνται στην Ελλάδα 1.000 παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες, ποσοστό καθόλου ευκαταφρόνητο αν το σκεφτεί κανείς. «Η Καρδιά του Παιδιού» εδώ και 31 χρόνια στηρίζει ηθικά & οικονομικά τα παιδιά αυτά, παρέχοντας έγκυρη και άμεση ενημέρωση σε ιατρικά θέματα, διευκόλυνση σε ραντεβού με γιατρούς και ιατρικές εξετάσεις, εμψύχωση και συμπαράσταση των οικογενειών τους με πλήρη κάλυψη των εξόδων διαμονής τους στην Αθήνα. Στόχος του Συλλόγου, είναι η δημιουργία ενός ξενώνα φιλοξενίας με τίτλο «Στέγη της Καρδιάς» που θα ανακουφίσει τα παιδιά και τις οικονομικά αδύνατες οικογένειες τους που έρχονται κυρίως από την περιφέρεια.

Από τις 17:00, οι εθελοντές του Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού», θα βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών, σε ειδικά διαμορφωμένο stand για να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα είναι δυνατόν στο μεγάλο κουμπαρά τους, για το σκοπό αυτό. Στόχος μέχρι τη λήξη του αγώνα; αυτός ο μεγάλος κουμπαράς να έχει γεμίσει! Σ’ αυτή την προσπάθεια, ακόμα και 1 ευρώ έχει αξία για τις παιδικές καρδούλες. Είναι μια ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιάς, ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΖΩΗΣ. Για να δηλώσωτε συμμετοχή στον αγώνα ακολουθήστε το σύνδεσμο-link: http://www.telmissos.gr μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα