Βανδή ίνστα: Ξεκίνησαν οι αποδράσεις για την τραγουδίστρια

Βανδή ίνστα: Η Δέσποινα Βανδή μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να ξεκίνησε τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του «My Greece», ωστόσο με την έλευση του Αυγούστου έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να ξεκουραστεί πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Η γνωστή τραγουδίστρια την περασμένη χρονιά καταπιάστηκε με πολλά και διαφορετικά πράγματα τόσο σχετικά με την τηλεόραση όσο και με το τραγούδι, επομένως τώρα χρειάζεται να γεμίσει τις μπαταρίες της και να χαρεί ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι, η πρώτη απόδραση για φέτος έγινε μαζί με τις φίλες της.

Με αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της, ότι ξεκίνησαν επισήμως οι διακοπές της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει σε ποιο ακριβώς μέρος έχουν ταξιδέψει όλες μαζί.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η Δέσποινα Βανδή αγαπάει το θέατρο και όποτε της δίνεται η δυνατότητα, εκτός από το να πρωταγωνιστεί η ίδια, παρακολουθεί και κάποιες παραστάσεις. Έτσι πριν λίγες μέρες, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει την παράσταση Art σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Μάλιστα κατά την είσοδο της στο θέατρο, η Δέσποινα Βανδή μαγνήτισε τα βλέμματα μιας και επέλεξε να φορέσει ένα τζιν σορτσάκι που αναδείκνυε τις αναλογίες της σε συνδυασμό με ένα εμπριμέ κόκκινο πουκάμισο και μια δερμάτινη ζώνη. Δεν παρέλειψε επίσης να φορέσει και την απαραίτητη μάσκα προστασίας δίνοντάς το καλό παράδειγμα.

   Δείτε ακόμηΗ τρυφερή φωτογραφία της Μπλατσινού με την κόρη της Αλεξάνδα (pic)Η λαμπερή εμφάνιση της Μπόμπα στην Λαμία (pics & vid)Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφίζεται με τους γιους της – Δείτε πως είναι σήμερα
Keywords
Τυχαία Θέματα