Τσίπρας: «Που είναι ο κ. Σαμαράς;»

Ρίχνοντας εκ νέου το γάντι για ντιμπέιτ στον Πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι «κρύβεται γιατί φοβάται».

Επιμένει στην διενέργεια του ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε ομιλία του στην Κοζάνη

κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «κρύβεται γιατί φοβάται», ενώ παράλληλα τόνισε:

«Είναι ακατάλληλος για πρωθυπουργός, ο καταλληλότερος της διαπλοκής και της τρόικας» σημειώνοντας πως «η υπομονή του λαού εξαντλείται και στις 18 και στις 25 Μαΐου θα στείλει μήνυμα αλλαγής και ανατροπής στους "τρομοκράτες" του».

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Τσίπρας στον κ. Σαμαρά ήταν ολομέτωπη, καθώς είπε: «Πού είναι ο πρωθυπουργός; Πού είναι κ. Σαμαράς; Μπήκε η άνοιξη και δεν έχει ξεμυτίσει από το Μαξίμου, να τον δει λίγο ο ήλιος, το φως της ημέρας. Δεν τολμά να βγει να συνομιλήσει με τον λαό, με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Κυκλοφορεί μονάχα στο απολύτως προφυλαγμένο και αποστειρωμένο περιβάλλον. Υπάρχει μόνο σε άρθρα σε κυριακάτικες εφημερίδες, σε διαγγέλματα, στα κανάλια και στις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής».

Κεδίκογλου: «Σε ακατάσχετο υβρεολόγιο δεν αξίζει να απαντάς»

Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου είπε:

«Σε ακατάσχετο υβρεολόγιο δεν αξίζει να απαντάς. Ο κ. Τσίπρας έφτασε μέχρι και να χαρακτηρίζει νεοναζί όλους τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συναντήθηκαν με το νέο Πρωθυπουργό της Ουκρανίας στις Βρυξέλλες. Πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει κανείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα