Τροχαίο σοκ Βρετανία: Τρομακτικό ατύχημα, οδηγός έπεσε πάνω σε σπίτι, αναποδογύρισε το αυτοκίνητο

Ένα τρομακτικό τροχαίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στην περιφέρεια του Γιορκσάιρ, στη Βρετανία. Το ατύχημα έγινε χθες, όταν οδηγός μιας BMW πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα σε γειτονιά, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέσει πάνω σε τοίχο ενός σπιτιού. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και βρέθηκε στο διπλανό σπίτι, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Αμέσως, ένας ένοικος βγήκε να δει τι συμβαίνει και, σοκαρισμένος, είδε τον οδηγό να βγαίνει από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, χωρίς

να έχει πάθει το παραμικρό. Το ατύχημα έγινε γύρω στις 18:15 τοπική ώρα και ο οδηγός, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, αφού αντιδρούσε καλά σε όσα τον ρωτούσαν.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι από τύχη δεν σκοτώθηκε κόσμος ή και παιδιά, που εκείνη την ώρα συνήθως είναι έξω και παίζουν. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού περιέγραψε το τι άκουσε, ενώ ήταν εντός της οικίας του. «Μπορούσες να ακούσεις τον κινητήρα πριν από την πρόσκρουση. Ετρεχε. Όταν έπεσε στο σπίτι, το ένιωσαν να κουνιέται. Ηταν σοκαριστικό. Βγήκα να δω τι έχει συμβεί και αντίκρισα το αυτοκίνητο στο σπίτι του γείτονά μου, γυρισμένο ανάποδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Βρετανία, Τρομακτικό,trochaio, vretania, tromaktiko