Αιγάλεω Θηβών ξύλο: «Mπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον άνδρα μου»

Σοκάρουν τα όσα σημειώθηκαν στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω, όταν ο καυγάς μεταξύ επιβατών οχημάτων εκτυλίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ένα όχημα βγήκαν δύο άτομα, ένας 43χρονος από την Αλβανία και μία συνομήλικη Ελληνίδα, ενώ από το άλλο βγήκαν τρία άτομα. Η γυναίκα, που δέχθηκε άγρια χτυπήματα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, περιγράφοντας τα όσα έγιναν.

Βίντεο σοκ από τη Βέροια:
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βενζινάδικο και προκλήθηκε πυρκαγιά

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο όχι στους δρόμους, αυτό έχω να πω», δήλωσε. «Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι», ανέφερε Όπως προσθέτει μάλιστα «αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του».

Το χρονικό του άγριου καυγά στο Αιγάλεω

Όλα ξεκίνησαν μετά από μία παρεξήγηση στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Θηβών. Η γυναίκα, που οδηγούσε το ένα όχημα, ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό του άλλου που επέβαιναν ακόμη δυο άτομα. Τότε κατέβηκαν και σύμφωνα με το θύμα άρχισαν να την χτυπούν ανελέητα μαζί με τον άντρα της. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο νοσοκομείο και μετά στο ΚΑΤ, χωρίς, ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιγάλεω Θηβών, Mπήκε,aigaleo thivon, Mpike