Τροχαίο Καλλιθέα βίντεο: Η στιγμή που η οδηγός της μηχανής εκσφενδονίζεται

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (1/4) στην Καλλιθέα, επί της οδού Θησέως, όπου μία μηχανή παρέσυρε μία ηλικιωμένη γυναίκα, έφερε στη δημοσιότητα το Mega. Από το τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα σκοτώθηκε η 44χρονη οδηγός της μοτοσικλέτας, με βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας να αποτυπώνει τη στιγμή που εκσφενδονίζεται και πέφτει στο οδόστρωμα.

Πληθαίνουν οι συλλήψεις για
παράβαση του ΚΟΚ και επικίνδυνη οδήγησηΠώς έγινε το τροχαίο σοκ στη Βέροια-«Έπεσε στη στάση, εκτόξευσε τη γυναίκα 25 μέτρα μακριά»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, φαίνεται να πέφτει και η μηχανή, καθώς και η συνεπιβάτιδα του οχήματος. Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι όταν η 77χρονη πεζή προσπάθησε να περάσει –από τη διάβαση– τον δρόμο, με την οδηγό της μηχανής να μην προλαβαίνει να αντιδράσει και να παρασύρει τη γυναίκα. Από το τροχαίο στην Καλλιθέα, έχασε τη ζωή της η 44χρονη οδηγός, τραυματίστηκε σοβαρά η 77χρονη και η 43χρονη συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, με τις δύο γυναίκες να νοσηλεύονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα