«Τρίο» με έναν 15χρονο έκαναν δύο γυναίκες στην Πενσυλβάνια(photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με πίτσα και αλκοόλ δελέασαν δύο γυναίκες στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έναν 15χρονο προκειμένου να κάνουν ένα ερωτικό…πάρτι μαζί του.

Ο λόγος για την 37χρονη Τόνια Σιμς και την 26χρονη Μελίσσα Γουίβερ, οι οποίες κατηγορούνται ότι παρέσυραν τον ανήλικο σε πράξεις ακολασίας, «αξιοποιώντας» και το αλκοόλ που είχε πιει το αγόρι στο πάρτι που διοργάνωσαν οι ίδιες. Όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία οι δύο γυναίκες πλησίασαν τον 15χρονο και τον οδήγησαν στο διαμέρισμα της 37χρονης, όπου συνουσιάστηκαν κατ επανάληψη μαζί του. Το πρόβλημα είναι όμως ότι η σεξουαλική συνεύρεση ενήλικων γυναικών με ανήλικο αποτελεί ποινικό αδίκημα στην Πενσυλβάνια.

Την επομένη ημέρα όταν ο 15χρονος ξύπνησε και κατάλαβε τι είχε γίνει, μετέβει στην αστυνομία και αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Μάλιστα το πίτσα-πάρτι που έκαναν οι δύο γυναίκες, έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως στο σπίτι βρίσκονταν και τα παιδιά της 37χρονης, τα οποία έβαλε για ύπνο, προτού θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Η Τόνια Σιμς

Η Μελίσσα Γουίβερ

Το άρθρο «Τρίο» με έναν 15χρονο έκαναν δύο γυναίκες στην Πενσυλβάνια(photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα