Στον Ιβάν Σαββίδη μία από τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (ΓΓΕ) ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης ο οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών στη σειρά για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, έπειτα από την αιφνιδιαστική απόσυρση από τον διαγωνισμό του επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου στο πόθεν έσχες του Ρώσου ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, καταβλήθηκε και

η πρώτη δόση, ύψους 20,5 εκατ. ευρώ για την κατοχή μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών που δημοπρατήθηκαν. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Ι. Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΓΕ η Dimera Media Investments ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής έναντι τιμήματος 61.500.000 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο με το οποίο επικυρώνεται η θέση του κ.Σαββίδη ως υπερθεματιστή για την απόκτηση μιας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, «εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30/9/2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για τη χορήγηση τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευθυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), με το οποίο ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition) η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED» έναντι τιμήματος 61.500.000 ευρώ (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ).

Το άρθρο Στον Ιβάν Σαββίδη μία από τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα