Τουρκική επιβίβαση στην Ελλάδα

Η Turkish Airlines σημειώνει αξιοσημείωτη άνοδο της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα, με μόνο το δρομολόγιό της από από και προς τη Θεσσαλονίκη να έχει 80% παραπάνω επιβάτες το 2013, σε σχέση με το 2012. Μάλιστα, όπως σημειώνει η «Ημερησία», η εταιρεία

επιθυμεί να διπλασιάσει την κίνησή της από και προς τη συμπρωτεύουσα, αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει να πάρει άδεια για τη δρομολόγηση και δεύτερης καθημερινής πτήσης στη γραμμή Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας έχει αρνηθεί δύο φορές να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα της Turkish Airlines, αλλά η εταιρεία επιμένει και επανέρχεται με την ίδια πρόταση εντός των επόμενων ημερών.

Οπως σημείωσε, χθες, από τη συμπρωτεύουσα ο διευθυντής Θεσσαλονίκης της Turkish Airlines, Utku Yazan, η υφιστάμενη γραμμή έχει πληρότητα 100% και «αναγκαζόμαστε να διώχνουμε κόσμο, έχουμε πολύ μεγάλη ζήτηση και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε». Μάλιστα, είπε ότι με το δεύτερο δρομολόγιο θα επιτευχθεί πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση με τις ανταποκρίσεις όσων ταξιδεύουν προς άλλους προορισμούς παγκοσμίως από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Να σημειωθεί ότι η Turkish είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο με βάση το κριτήριο του μεγαλύτερου δικτύου αεροπορικών συνδέσεων…

Keywords
Τυχαία Θέματα