«Του την είχαν στημένη», λένε οι συγγενείς του 28χρονου που τον σκότωσαν στο ξύλο

Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 28χρονου οικογενειάρχη Τάσου Ντούπη από την Πηνεία Ηλείας από έναν Τσετσένο «μπράβο» και πρώην πυγμάχο, ο οποίος κατ' εντολή του αφεντικού του χτύπησε μανιωδώς και μέχρι θανάτου στο κεφάλι τον άτυχο 28χρονο.

Όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, ο 28χρονος Τάσος είχε πάει μια βόλτα με έναν φίλο του στην Αθήνα, όπου είχε φτάσει από την Ηλεία, προκειμένου να δει

τον πεθερό του που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Προκειμένου να συμπαρασταθεί σε 35χρονη φίλη του και στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα της από εστιατόριο στην Ομόνοια, στην οδό Γερανίου, έχασε τη ζωή του από τον μπράβο.

Κατά πληροφορίες ο μπράβος φορούσε γάντια που είχαν μέταλλο εσωτερικό και ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να χτυπά και να κλωτσά τον άτυχο 28χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει αναίσθητος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ήταν αργά, καθώς ο νεαρός είχε χάσει τη ζωή του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Η σύζυγός του, εμφανώς σοκαρισμένη από τον άδικο χαμό του συζύγου της, είπε στον «ΣΚΑΪ»: «Αυτά που λένε για τον φίλο του, τον δήθεν φίλο του, είναι όλα ψέματα. Αυτός τον έμπλεξε. Ο Τάσος δεν ήξερε τίποτα. Δεν ήξερε να έρθει στην Ομόνοια. Από Αθήνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτόν τον φίλο, τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά στην αρχή δεν το σήκωνε... Ήταν μπροστά όταν χτυπούσαν τον Τάσο και δεν έκανε τίποτα». Παράλληλα, είπε πως του «την είχαν στημένη και δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα».

Από την πλευρά του, ο θείος του θύματος μιλώντας στο «Έθνος» είπε ότι ο 28χρονος ήταν ένα ήρεμο παιδί του χωριού, που δεν ήξερε την Αθήνα. Είπε μάλιστα για τον φίλο με τον οποίο το θύμα ήταν μαζί τη μοιραία νύχτα: «Αφού επικοινώνησε μαζί μας η Αστυνομία και μας είπε ότι ο Τάσος σκοτώθηκε, 4 ώρες μετά τον πήραμε τηλέφωνο και μας έλεγε ότι ζει και είναι καλά. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό».

Εξάλλου, το μεσημέρι της Πέμπτης τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του άτυχου 28χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα