Τον Όλιβερ Στόουν συναντά στην Κροατία ο Αλ. Τσίπρας

Διήμερη επίσκεψη στην Κροατία πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, Πέμπτη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, παράλληλα με τις συναντήσεις με τον πρόεδρο της χώρας Ιβο Τζοσίποβιτς, έχει προγραμματίσει ραντεβού με ξεχωριστές προσωπικότητες που θα βρίσκονται αυτό το διήμερο στο Ζάγκρεμπ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

θα συμμετάσχει στο 6o Subversive Forum, στο πλαίσιο του οποίου θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις και συνομιλίες με τον φιλόσοφο κ.Σλαβόι Ζίζεκ και τoν αμερικανό σκηνοθέτη κ. Ολιβερ Στόουν, δημιουργό μεταξύ άλλων των κινηματογραφικών πορτρέτων του Φιντέλ Κάστρο και του Ούγο Τσάβες.

Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τους κκ. Ζίζεκ και Στόουν το μεσημέρι της Τετάρτης και αμέσως μετά θα έχει άλλη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κροατίας κ. Ιβο Γιοσίποβιτς.

Ο Αλ. Τσίπρας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο φόρουμ του φεστιβάλ μαζί με τον Ζίζεκ και τον Γάλλο ηγέτη του Μετώπου της Αριστεράς Ζαν Λικ Μελανσόν. Τίτλος της συζήτησης είναι «Ο Ρόλος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

Επιπλέον ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει συνέντευξη στο δίκτυο Al Jazeera.

Keywords
Τυχαία Θέματα