Το βασικό ζητούμενο για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ένα από τα μεγάλα ζητούμενα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι η ενεργειακή αυτονομία του και η οικολογική συνείδηση που πρέπει να διέπει το έργο. Αυτές οι δύο παράμετροι είναι αδιαπραγμάτευτες για τον Δημήτρη Μελισσανίδη στις συζητήσεις που κάνει με οποιονδήποτε και αφορούν την κατασκευή του νέου... σπιτιού της ομάδας.

Μάλιστα η κατασκευή που σέβεται περιβαλλοντικά και οικολογικά στάνταρ είναι δυνατόν να λάβουν και χρηματοδότηση από τα κονδύλια των κοινοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, που θα ισχύουν για

την περίοδο 2014-2020 κι αυτό καθίσταται σαφές από όσα μπορεί να διαβάσει κανείς στο site espa.gr που αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι δικαιούχοι είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί οργανισμοί, φορείς ή επιχειρήσεις αρμόδιοι για την έναρξη ή την έναρξη και υλοποίηση πράξεων. Στα πλαίσια των καθεστώτων ενίσχυσης δυνάμει του άρθρου 87 της Συνθήκης, οι δικαιούχοι είναι δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που εκτελούν μεμονωμένο έργο και λαμβάνουν δημόσια ενίσχυση".

Η χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων αναφορικά με την χρησιμοποιούμενη ενέργεια για τις ανάγκες του γηπέδου, αλλά και η κατασκευή με όλους τους σύγχρονους κανόνες που κάνουν ένα γήπεδο φιλικό προς το περιβάλλον, είναι κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα της κατασκευής του νέου γηπέδου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να τηρήσει απαρέγκλιτα τους κανόνες που θα οδηγήσουν σε ένα γήπεδο σύγχρονο που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα