Το εμπόριο ηρωίνης ήταν… οικογενειακή υπόθεση

Οικογενειακή επιχείρηση είχε στήσει μια οικογένεια στην Άρτα, όμως οι αστυνομικοί της περιοχής με τη συνδρομή ενός εκπαιδευμένου σκύλου χάλασε τη «δραστηριότητά» της. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού 274 γραμμάρια ηρωίνης.


Ως εκ τούτου, συνελήφθησαν ένας 72χρονος συνταξιούχος, η σύζυγός του 61 έτους, ο 42χρονος γιος τους καθώς και ένας 35χρονος από τη Φιλιππιάδα, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και μόλις είχε προμηθευτεί μικροποσότητα ηρωίνης. Μάλιστα, ο γιος ήταν… παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε εκτίσει

στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για εμπορία ναρκωτικών, ωστόσο είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.


Οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν τις πληροφορίες και παρουσία του εισαγγελέα και του Αστυνομικού Διευθυντή Άρτας, πήγαν στο σπίτι της οικογένειας για έρευνα. Εκτός από τα 6 σακουλάκια ηρωίνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.330 ευρώ σε χαρτονομίσματα, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2 φορητοί ασύρματοι, μία σιδερογροθιά και 4 κινητά τηλέφωνα.


Σημειώνεται ότι πριν από ένα μήνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 65 γραμμάρια ηρωίνης μέσα στο ίδιο σπίτι, όμως κανένα μέλος της οικογένειας δεν είχε προφυλακιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα