Τα λένε Σαμαράς-Βενιζέλος μετά τα «καρφιά» Σόιμπλε

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα έχουν το απόγευμα της Πέμπτης (13/03) συνάντηση καθώς αρχίζει νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Το ραντεβού των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου, ορίστηκε για τις 5.30 μ.μ. και ακολουθεί χρονικά τη συνάντηση που έχει στις 3 μ.μ. ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας

με τους απεσταλμένους της τρόικας. Στόχος της κυβέρνησης είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης έως την Κυριακή, προθεσμία που έδωσε το Eurogroup.
Οι επαφές των κυβερνητικών εταίρων, έρχονται στη σκιά των δηλώσεων του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι η Ελλάδα ακόμα δεν έχει ακόμα εκπληρώσει πολλά από τα συμφωνηθέντα, με τον γερμανό αξιωματούχο να προειδοποιεί πως δεν θα υπάρξει εκταμίευση νέας δόσης δίχως επίτευξη των προσυμφωνηθέντων.
Να προσθέσουμε πως ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθούν εν μέσω αναταράξεων στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που θα απασχολήσει τους δύο άνδρες στη συνομιλία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα