Τι θα γίνει με τα 500ευρα;

Του Γιώργου Αυτιά

Απλά η Ευρώπη θα τα διατηρήσει έως το 2018 και μετά θα μας αποχαιρετίσουν… για να έρθουν τα νέα 200ευρά! Να λοιπόν που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει τον κύκλο των χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ.

Ήταν μια σκληρή απόφαση, δήλωσε ο κ. Ντράγκι, απόφαση που ελήφθη, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι περιπτώσεις πλαστογραφίας , που παρατηρήθηκαν διεθνώς… Τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ που

ήδη υπάρχουν δεν θα πάθουν τίποτα, ούτε θα ακυρωθούν. «Η αξία τους θα είναι η ίδια, έως ότου αποσυρθεί μέχρι το 2018 και το τελευταίο χαρτονόμισμα των 500 ευρώ!», τονίζουν στελέχη της Τραπέζης Ελλάδος.

Πολλοί ρωτούν τί μπορούν να κάνουν τώρα. Λοιπόν! Μπορείτε να τα κρατήσετε! Μπορείτε να τα καταθέσετε! Μπορείτε να τα ανταλλάξετε! Σε όλες τις περιπτώσεις η αξία παραμένει η ίδια. Όλες οι ελληνικές τράπεζες αμέσως σας εξυπηρετούν. Μάλιστα, για να μην έχετε ίσως κάποια τραπεζική κράτηση, προμήθεια δηλαδή, μπορείτε να τα καταθέσετε στον λογαριασμό σας και να τα εισπράξετε σταδιακά. Μπορείτε να τα καταθέσετε χωρίς προμήθεια τραπέζης. Ακόμη μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις καθημερινές συναλλαγές σας. Επομένως! Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει!

Keywords
Τυχαία Θέματα