Σύλληψη υπαλλήλου ΥΠΟΙΚ για δωροδοκία

Του Πέτρου ΚαρσιώτηΥπάλληλος ελεγκτικής ομάδας επιχειρήσεων του Υπουργείου οικονομικών και συγκεκριμένα της Γενικής Γραμματείας Εσόδων συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για δωροδοκία ύψους 3.000 ευρώ!Μαζί με τον υπάλληλο του Υπουργείου συνελήφθη και ο λογιστής επιχείρησης χρωμάτων ο οποίος τον δωροδόκησε ενώ την ίδια στιγμή αναζητείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία.

Σύμφωνα

με πληροφορίες από την υπηρεσία των «αδιάφθορων» όλα ξεκίνησαν πριν από 10 με 15 ημέρες, όταν δύο υπάλληλοι πήγαν στην επιχείρηση χρωμάτων, που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη για να κάνουν έλεγχο στα βιβλία. Ανακοίνωσαν στην υπηρεσία τους ότι δεν βρήκαν κάτι το επιλήψιμο και αποχώρησαν.

Χθες οι υπεύθυνοι της Γραμματείας Εσόδων, έστειλαν πάλι τους υπαλλήλους, αυτή τη φορά συνοδευόμενους από τρίτο ανώτερο υπάλληλο. ΄Όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά. Ενώ αποχωρούσαν ο συλληφθείς, προσποιήθηκε ότι ήθελε να μεταβεί στην τουαλέτα. Ο προϊστάμενος όμως υποψιασμένος παρακολούθησε και τον είδε να μπαίνει στο γραφεία του λογιστή.

Βγήκε με έναν φάκελο. ΄Όταν έφθασαν στην υπηρεσία τους ο προϊστάμενος ρώτησε «τι περιέχει ο φάκελος». Από τις απαντήσεις κατάλαβε ότι είχε χρήματα. Ενημέρωσε αμέσως την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και ακολούθησαν οι συλλήψεις. Του ίδιου του υπαλλήλου και του λογιστή. Δεν βρέθηκε όμως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Keywords
Αναζητήσεις
13/5 χρηματισμος υπαλληλου υπ οικονομικων video
Τυχαία Θέματα