Τι εντόπισαν οι τεχνικοί της οικογένειας Μαυρίκου (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ίχνη λαδιού στο δρόμο εντόπισαν οι τεχνικοί σύμβουλοι που έκαναν σήμερα αυτοψία στο σημείο της Αττικής Οδού όπου το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα ο εκδότης και να βρει φρικτό θάνατο.

Επί τρεις ώρες οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι που διόρισε η οικογένεια του εκδότη, ερευνούσαν τον ευρύτερο χώρο. Μάλιστα όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας ερεύνησαν μεγαλύτερη έκταση από αυτήν που είχαν εξετάσει

οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας που έκαναν την αυτοψία.

Οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι εξέτασαν το οδόστρωμα από το σημείο όπου το τζιπ άρχισε να χτυπά στο στηθαίο μέχρι και το σημείο που σταμάτησε λίγο πριν τυλιχθεί στις φλόγες και βρει τραγικό θάνατο ο εκδότης.

Για συνολικά 358 μέτρα το τζιπ που εκδότη προσέκρουε στο στηθαίο ενώ φλεγόταν, σύμφωνα με τις μετρήσεις των πραγματογνωμόνων. Παράλληλα, εντόπισαν ίχνη λαδιού στον δρόμο.

Επιβεβαίωσαν ότι ο οδηγός προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του και επιβεβαιώθηκε επίσης ότι διερχόμενοι οδηγοί έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Δείτε βίντεο με ρεπορτάζ από το σημείο από την κρατική τηλεόραση

Το άρθρο Τι εντόπισαν οι τεχνικοί της οικογένειας Μαυρίκου (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα