Θέλετε να αδυνατίσετε και δεν ξέρετε τον τρόπο; Μπανάνα…

Θέλετε να αδυνατίσετε; Αν ναι η λύση είναι εύκολη και δίπλα σας…. Τη λένε μπανάνα και είναι θαυματουργή, αρκεί βέβαια να μην ξεπερνιούνται κάποια όρια. Θα πρέπει να ξέρετε ότι μια μέτρια μπανάνα έχει περίπου 105 θερμίδες, 27 γραμμάρια υδατάνθρακες, 3 γραμμάρια φυτικές ίνες και μόλις 14 γραμμάρια σάκχαρα, αλλά και μία σειρά από άλλες θρεπτικές ουσίες.

Όσο για τα όρια που λέγαμε αυτά έχουν να κάνουν με το πόσες μπανάνες πρέπει να τρώτε και όχι με το εάν πρέπει να τρώτε να μπανάνες, καθώς έχουν λίγο περισσότερες θερμίδες

από τα άλλα φρούτα. Η κατανάλωση μπανάνας όμως χρειάζεται και την άσκηση την οποία δεν μπορείτε να γλιτώσετε και αυτό γιατί ο συνδυασμός της άσκησης με την κατανάλωση μπανάνας είναι ο ιδανικός για να χαθούν τα κιλά.

Άλλωστε πριν και μετά από την τακτική άσκηση που πρέπει να αρχίσετε, εάν δεν το έχετε ήδη στο καθημερινό σας πρόγραμμα, η μπανάνα είναι η καλύτερη πηγή ενέργειας καθώς είναι πολύ πλούσια σε γλυκόζη, η οποία παρέχει στον οργανισμό τη δύναμη που χρειάζεται για να βγάλει με σχετική ευκολία την άσκηση.

Τρώμε μπανάνα λοιπόν και κάνουμε άσκηση για να γίνουμε ελαφρύτεροι και βέβαια να νιώσουμε καλύτερα.

Πηγή: nooz.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα