Θέλει Μπογιατά ο Ολυμπιακός"

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στον Ντεντρίκ Μπογιατά, τον Βέλγο αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "www.hln.be" επικαλούμενη πηγές από την Αγγλία.

"Η Σίτι θα ήθελε να κρατήσει τον παίκτη, εξαιτίας της υποχρέωσης των 8 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, οι οποίο έχουν εκπαιδευτεί στην χώρα. Και η ύπαρξη πολλών ξένων στο έμψυχο δυναμικό της αγγλικής ομάδας

κάνει ακόμη πιο επιτακτική αυτή την ανάγκη.

Το συμβόλαιο του Μπογιατά σύντομα εκπνέει αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει ανανέωση. Θέλει να κοιτάξει το μέλλον, να παίξει περισσότερο, και ο Ολυμπιακός του προσφέρει αυτές τις προοπτικές.

Την τρέχουσα σεζόν ο 23χρονος άσος από τις Βρυξέλλες, με καταγωγή από το Κονγκό, έχει αγωνιστεί σε League Cup (2 συμ.) και FA Cup (1 συμ.), αλλά στην Premier League αγωνίστηκε μονάχα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας τον Δεκέμβρη.

Ο Μπογιατά πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι σε ηλικία 16 ετών (από την FC Brussels) και το 2010 έκανε το ντεμπούτο του στο FA Cup. Ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα και ακολούθησαν οι δανεισμοί του στην Μπόλτον (14 ματς στην Premier League) και την Τβέντε.

Σε πέντε σεζόν έχει αγωνιστεί σε 28 επίσημα παιχνίδια", τονίζει το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας που ουσιαστικά υποστηρίζει πως ο Μπογιατά (διεθνής με την Εθνική Βελγίου) ψάχνει νέα ομάδα στην καριέρα του, όπου θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει θέση βασικού.

Κάπου εκεί οι Βέλγοι βάζουν στο κόλπο τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως είναι η ομάδα που του προσφέρει τις προοπτικές που αναζητά για την συνέχεια της καριέρας του.

Θα πρέπει ωστόσο να θυμίσουμε πως στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο έχουν τονίσει κατ' επανάληψη πως θα ασχοληθούν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν μόλις ολοκληρωθούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της τρέχουσας περιόδου.

πηγη:redplanet

Keywords
Τυχαία Θέματα