Δ. Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση λέει ψέματα»

Βολές προς την κυβέρνηση και παράλληλα πρόσκληση στους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΚΚΕ έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας την Πέμπτη σε ανοικτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του Περισσού και στις δύο κάλπες, καθώς «μπορεί να επιβάλει μέτρα ανακούφισης και να ανοίξει δρόμο για ριζικές αλλαγές». Μάλιστα, για τις ευρωεκλογές σχολίασε ότι «η ψήφος στο κόμμα αποτυπώνει γνήσια, τη λαϊκή αποδοκιμασία στην

Ευρωπαϊκή Ένωση, στην τρόικα και στα μνημόνια διαρκείας».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το ΚΚΕ παραμένει η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη «με την πιο καθαρή θέση για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση του πλούτου, με τον λαό στην εξουσία».

Αναφορικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι «η κυβέρνηση λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα», ενώ κατηγόρησε και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «λέει ψέματα, όταν ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι ο χρόνος και το ύψος του δανεισμού, κρύβοντας όλα τα υπόλοιπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα