Θ. Πάγκαλος: Έκτρωμα ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός νόμου η Χρ. Αυγή

«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε σε συνέντευξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σχολίασε θετικά την πορεία του Αντώνη Σαμαρά στο «τιμόνι» της διακυβέρνησης και ανέφερε ότι ψήφισε με δυσκολία

ΠΑΣΟΚ.

Ο κος Πάγκαλος είπε «έκτρωμα της πολιτικής ζωής» και συντηρητικό κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «κηπουρό του θερμοκηπίου, στο οποίο άνθισε η Χρυσή Αυγή» και ταυτίζοντας ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές της Χρυσής Αυγής. «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση την επόμενη ημέρα θα καταστραφεί η οικονομία», συμπλήρωσε. «Ο κος Τσίπρας ως σοβαρός πολιτικός, δεν πρέπει να τον λέω γελοίο, είχε πει κάποτε πως όταν θα πάει στην Ευρώπη θα τους πει πως μιλάμε για ανθρώπους και όχι για αριθμούς. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι μεγάλη μπούρδα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όποιος με πράξεις αμφισβητεί το πολίτευμα και τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πρέπει να τίθεται εκτός νόμου και αυτό πρέπει να ισχύσει για τη Χρυσή Αυγή. Έγινε ένα μεγάλο βήμα, όταν η Βουλή προχώρησε σε άρση της βουλευτικής ασυλίας όσων διέπραξαν αδικήματα», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την κρίση, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι όλα τα κόμματα έχουν ευθύνη, «διότι όλα τα κόμματα ζητούσαν περισσότερες πελατειακές σχέσεις, εις βάρος των δημοσίων οικονομικών». Ο λαός συνέχισε, πρέπει να αποκομίσει από την κρίση κάποια συμπεράσματα. «Εάν εμείς υπήρξαμε κακοί πολιτικοί, να εκλέξει τώρα καλούς πολιτικούς».

Σε ερώτηση για τον Αντώνη Σαμαρά ο κος Πάγκαλος απάντησε: «Με έχει καταπλήξει η δυνατότητά του να διαμορφώσει συναίνεση σε μία τόσο δύσκολη εποχή, με τόσα προβλήματα. Η εντύπωση που είχα στο παρελθόν για αυτόν δε μου επέτρεπε να έχω αυτή την αισιοδοξία».

Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι ΠΑΣΟΚ, είπε «ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν είναι κόμμα, έχει αποσυρθεί από την πολιτική. Δεν πρόκειται να είμαι ποτέ ξανά υποψήφιος στη Βουλή'», ωστόσο συμπλήρωσε ότι «ψήφισα ΠΑΣΟΚ, τι άλλο θα μπορούσα να ψηφίσω; Το έκανα με μεγάλη δυσκολία, αλλά το έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα