Τάνια Τρύπη – Καζάκος: Η κόρη της ηθοποιού, σε μια υπέροχη φωτογραφία

Τάνια Τρύπη – Καζάκος: Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τάνια Τρύπη μαζί με την κόρη της Τζένη αλλά και τον πρώην πεθερό της Κώστα Καζάκο. Η πανέμορφη Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, επισκέφθηκε τον παππού της, Κώστα, και τότε απαθανατίστηκε αυτή η συγκινητική οικογενειακή στιγμή! Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Καζάκος έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή του εγγονή, Τζένη, η οποία μάλιστα πήρε το όνομα της μεγάλης ηθοποιού!

Η Τάνια Τρύπη αναρτώντας

το τρυφερό στιγμιότυπο, επέλεξε την πιο «ταιριαστή» λεζάντα για να το συνοδεύσει! Συγκεκριμένα η ταλαντούχα ηθοποιός, έγραψε κάτω από την φωτογραφία την λέξη «οικογένεια», δίνοντας στην εικόνα ξεχωριστό νόημα. Ποζάρουν αγκαλιασμένοι ενώ τα χαμογέλα τους λάμπουν από ευτυχία!

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Οικογένεια

A post shared by Τανια Τρυπη (@tania_tripi_official) on Sep 4, 2019 at 1:54am PDT

Μια υπέροχη σχέση

«Τις έκανα πολύ μικρή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, γιατί υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που προσπαθούν να κάνουν παιδί. Οι αντοχές είναι τελείως διαφορετικές. Πάνω σ΄αυτό το θέμα ούτε η καριέρα έχει σημασία, καθώς όποτε και να τη σταματήσεις, μπορείς να την αρχίσεις πάλι. Δυστυχώς, κάποιες γυναίκες πέφτουν στην παγίδα «μου έτυχε ο τάδε ρόλος» και τα χρόνια περνάνε. Για τη γυναίκα είναι πολύ δεσμευτικό» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Τάνια Τρύπη.

Η 25χρονη Μαρίνα και η 19χρονη, Τζένη, οι δύο κόρες της Τάνιας Τρύπη γνώρισαν από πολύ μικρές τον κόσμο της υποκριτικής και του θεάτρου: έτσι είναι δικαιολογημένη η δίψα τους να τον εξερευνήσουν περισσότερο. Η πρώτη, μετά τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, θέλησε να ασχοληθεί με την θεατρολογία, ενώ η δεύτερη έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. H Μαρίνα Μάρδα είναι κόρη της Τάνιας Τρύπη από τον γάμο της με τον επιχειρηματία και μάνατζερ, Αλέξη Μάρδα που έφυγε από την ζωή το 2017.

Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Open Tv που θα λέγεται «Το κόκκινο ποτάμι». Μπορεί να χώρισαν, αλλά ήταν γνωστό πως είχαν πάντα πολύ καλές σχέσεις.

Η ΤζένηΗ Μαρίνα
Keywords
Τυχαία Θέματα