Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ελιχθείς επικοινωνιακά και να κερδίσεις περισσότερα μέσ’ από τις δημόσιες σχέσεις και την εύστοχη διαπραγμάτευση. Καλό θα είναι να κρατάς μικρό καλάθι, βεβαίως, και να μετρήσεις τι πιστεύεις / τι δίνεις / τι λαμβάνεις κοντά στις 29-30/6, διότι δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις καταστάσεις ή να νιώσεις μια ακαθόριστη αίσθηση διάψευσης, ειδικά αν γεννήθηκες κοντά στις 12/4. Προσοχή οφείλεις να επιδείξεις στις εντάσεις και στα ατυχήματα πάσης φύσεως, ειδικά όσον αφορά στις σημαντικές, προσωπικές σχέσεις είτε στις επαγγελματικές συνεργασίες,

αν γεννήθηκες στις 2/4 και στις 7-10/4.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Οι μέρες που ακολουθούν θα σου δώσουν ενδεχομένως μια ανάσα όσον αφορά στα οικονομικά. Βεβαίως, κοντά στις 29/6 κράτα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις φίλων και μη βιαστείς να δανείσεις χρήματα ή να επενδύσεις συναισθηματικά, διότι μια διάψευση είναι στο πρόγραμμα. Διαχειρίσου έξυπνα τις εντάσεις / αλλαγές πάσης φύσεως, αν γεννήθηκες κοντά στις 17/5, καθώς φαίνεται ότι έχεις προστασία και διεξόδους. Κερδίζεις περισσότερα, αν δείξεις διάθεση συνεννόησης και ουσιαστικής επικοινωνίας, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 27/4 έως τις 3/5 .

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η χρονική αυτή περίοδος σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα σε κάθ’ επίπεδο δράσης, αφού είναι γεγονός πως η τύχη σε ακολουθεί πιο «στενά» σε σύγκριση με άλλες εποχές. Αυτό τώρα είναι κάτι πιο απτό για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 29/5 έως και τις 4/6. Από την άλλη πλευρά, Δίδυμε της 28/5 κράτα μικρό καλάθι στις 29-30/6, διότι κάποιες υποθέσεις (στην οικογένεια / στο γάμο / στη σημαντική σχέση / στην καριέρα) φαίνεται πως βρίσκονται σε κατάσταση ρευστότητας. Οι καθυστερήσεις και οι εκνευρισμοί είναι στο πρόγραμμα, ωστόσο μπορείς άνετα να επαναδιαπραγματευτείς και να προγραμματίσεις τα ζητήματά σου, ώστε να θέσεις μια πιο σωστή τάξη στη συνέχεια του Ιουλίου. Δυναμισμός, ερωτισμός και κατάκτηση είναι έννοιες – κλειδιά για εσένα που έχεις γενέθλια στις 7-10/6 .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η χρονική αυτή περίοδος σε βοηθά να ηρεμήσεις από άγχη του παρελθόντος και να κάνεις μια εποικοδομητική ενδοσκόπηση βρίσκοντας περισσότερα σημεία επαφής με τον ίδιο σου τον εαυτό σε πρώτη φάση. Περισσότερη μαεστρία και υπομονή στη διαχείριση τυχόν εντάσεων ή αλλαγών θα πρέπει να επιδείξεις εσύ που γεννήθηκες στις 8-11/7, αλλά κι εσύ της 3/7. Ο Δίας δίνει πνοή επέκτασης κι ευκαιρίες σε κάθ’ επίπεδο, αν έχεις γενέθλια στις 18-19/7 .

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Οι μέρες που έπονται δίνουν ευκαιρίες μέσα από την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Φίλοι, γνωριμίες και συλλογικοί χώροι αποτελούν έννοιες που συνδέονται με την εξέλιξή σου, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η εποχή φέρνει οφέλη, κυρίως εφόσον είσαι πρόθυμος / η να ξανασυναντήσεις ανθρώπους από το παρελθόν και να ξανασυζητήσεις θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα ή που χρειάζονταν διευκρινίσεις. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα οδηγούν σε νίκες, αρκεί να μην σε κάνουν να γίνεις πιο εριστικός /ή είτε προκλητικός /ή στην επικοινωνία και στη διεκδίκηση. Διαχειρίσου έξυπνα τις εντάσεις / αλλαγές πάσης φύσεως, αν γεννήθηκες κοντά στις 18/8 .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η εβδομάδα προσφέρει λύσεις και προτάσεις- ευκαιρίες, κυρίως σε εσένα που γεννήθηκες κοντά στις 4/9. Από την άλλη πλευρά, ο εκνευρισμός είτε μια περίεργη αίσθηση ρευστότητας / αβεβαιότητας συνοδεύουν τις στιγμές σου, πολύ περισσότερο αν έχεις γενέθλια κοντά στις 30/8 ή κατά το γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Δίας, βεβαίως, δίνει την προστασία και τις διεξόδους που αναζητάς εσύ της 19-20/9, αρκεί να μην κλειστείς σ’ ένα μοναχικό καβούκι εσωστρέφειας .

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η χρονική αυτή περίοδος χαρακτηρίζεται αρκετά εποικοδομητική και θετική για πολλούς Ζυγούς. Η έννοια της επέκτασης ενδεχομένως σχετίζεται με τις σπουδές, τα ταξίδια, τους διαγωνισμούς, τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας στο Εξωτερικό, τις εκδόσεις ή τις νομικές υποθέσεις. Επίσης, για κάποιους, είναι πιθανή τώρα η δημιουργία οικογένειας ή μιας σχέσης που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση αυτού του ονείρου. Διλήμματα ή καθυστερήσεις κρίνονται φυσιολογικά στις διαδικασίες, ενώ ορισμένοι/ ες καλό θα ήταν να επανεξετάσετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες στα ζητήματα που σας απασχολούν. Προσοχή / υπομονή / μαεστρία στη διαχείριση τυχόν εντάσεων / αλλαγών θα πρέπει να επιδείξετε οι Ζυγοί της 5/10 και της 10-13/10. Κρατήστε μικρό καλάθι σε κάθε κατάσταση (στις 29-30/6), αν γεννηθήκατε στις 15/10, καθώς τα φαινόμενα ενίοτε απατούν .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εβδομάδα που ακολουθεί δίνει πνοή αισιοδοξίας σε αρκετούς/ ές εξ’ υμών της 30/10-4/11. Σαφώς, η εποχή επαναφέρει στο προσκήνιο την αίσθηση ανασφάλειας, τόσο περί τα οικονομικά ζητήματα, όσο και σχετικά με τις συναισθηματικές υποθέσεις. Η εσωτερική ένταση εύκολα μπορεί να εξωθήσει σε συγκρούσεις, αν δεν διοχετευθεί δημιουργικά. Βεβαίως, ο Δίας, δίνει την ευκαιρία που ψάχνατε φέρνοντας επιθυμητές αλλαγές και ηρεμία σ’ εσάς της 18-19/11. Μια έξυπνη τακτική είναι να είστε ανοιχτοί /ές στον εποικοδομητικό διάλογο, να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να πετύχετε χρυσούς συμβιβασμούς εκεί όπου δεν μπορείτε να επιβάλετε απόλυτα τις δικές σας θέσεις / απαιτήσεις .

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Οι μέρες που έπονται θέτουν στο προσκήνιο μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τις σημαντικές προσωπικές σχέσεις / επαγγελματικές συνεργασίες και με το κοινό ταμείο. Οι περισσότεροι/ ες εξ’ υμών μπορείτε να επωφεληθείτε των εξελίξεων και ν’ ανακαλύψετε πως έχετε συμμάχους σε κάθε τομέα δράσης. Προσοχή / επαγρύπνηση επιδείξατε εσείς της 29/11 (στις 29-30/6), καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και καθώς η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων θα μπορούσε ίσως να σας εκπλήξει δυσάρεστα. Δυναμικά, αποφασιστικά κι εποικοδομητικά προχωράτε εσείς του β’ και του γ’ δεκαημέρου .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η εβδομάδα που ακολουθεί θα μπορούσε να κριθεί μεταβατική για πολλούς/ές εξ’ υμών. Κάποιοι/ ες της 2/1 σαφώς θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και μαεστρία στη διαχείριση εντάσεων (στις 4-5/7). Από την άλλη πλευρά, Αιγόκεροι της 16-17/1 έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε, αφού η διέλευση του Δία προσφέρει προστασία, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία, ώστε να μπορέσετε να κάνετε το επόμενο σημαντικό βήμα στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αγώνες κι αλλαγές δείχνει ο Άρης για εσάς της 7-10/1. Βαδίζετε έτσι σε καινούργια, θετικά μονοπάτια που σταθεροποιούνται κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Οι μέρες που ακολουθούν αποτελούν ίσως όαση για τους περισσότερους Υδροχόους. Συναισθηματικές χαρές (από καινούργιες ή από παλιές ιστορίες αγάπης) είναι στο πρόγραμμα. Τα παιδιά είτε οι επιχειρήσεις είναι έννοιες που συνδέονται με χαρμόσυνες εξελίξεις της εποχής. Ο Άρης δείχνει την ικανότητα και τη δυναμική με την οποία βαδίζετε προς την υλοποίηση σημαντικών για εσάς σχεδίων, αν γεννηθήκατε στις 6-9/2. Αξιοποιήστε το χρονικό αυτό διάστημα, λοιπόν, προσπαθώντας να κερδίσετε έδαφος και να βάλετε σε μια νέα σειρά τις σημαντικές σας υποθέσεις. Διαχειριστείτε έξυπνα τις εντάσεις / αλλαγές πάσης φύσεως, αν έχετε γενέθλια κοντά στις 16/2 .

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η εβδομάδα που έπεται είναι αρκετά βατή έως θετική για εσένα που γεννήθηκες από τις 27/2 έως και τις 3/3, καθώς βρίσκεις μέσα σου την απαραίτητη αισιοδοξία για να περπατήσεις μπροστά σε κάθε υπόθεση. Βεβαίως, αν έχεις γενέθλια στις 26/2 θα πρέπει να θυμάσαι (κυρίως στις 29-30/6) πως ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και πως οι άνθρωποι γύρω μας προσφέρουν μέχρι το σημείο που μπορούν ή επιθυμούν. Ζητήματα πολύ προσωπικών σχέσεων / σπιτιού / οικογένειας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πιο σταθερή τάξη από τις 2/7 και εξής. Ωστόσο, τυχόν εκνευρισμοί / εντάσεις είναι φυσιολογικά και προβλέπεται να εκπνεύσουν σιγά σιγά μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Σημαντικές ευκαιρίες, χαρές, αλλά και προστασία προσφέρει ο Δίας στο πέρασμά του στους Ιχθύς της 17/3.

The post Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουνίου 2014 appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα