Στις 7 Ιουλίου η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση με στενούς του συνεργάτες είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να εξεταστούν οι επόμενες κινήσεις του κόμματος, τόσο σε κομματικό όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο.

Την απόφαση να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, πήρε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια χθεσινής (29/6) σύσκεψης που είχε με στενούς του συνεργάτες.

Στη σύσκεψη αυτή εξετάστηκαν οι επόμενες κινήσεις του κόμματος για το διάστημα που έρχεται και στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε, να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου ο κ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει την πορεία προς το συνέδριο ανασυγκρότησης και ανασύνταξης του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και την ομάδα επαφής για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Επιπλέον, το Σάββατο 12 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, παραμένουν οι οδηγίες του κ. Βενιζέλου για «μηδενική χαλάρωση», τήρηση των προαπαιτούμενων αλλά, παράλληλα, όπου μπορούν να επιδιώκονται και να γίνονται αλλαγές προς το καλύτερο, στο πλαίσιο της «προοδευτικής σταθερότητας».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος έδωσε εντολή στο επιτελείο του κόμματος που παρακολουθεί το κυβερνητικό έργο, να έχει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με το θέμα των δόσεων για τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία, καθώς επίσης και για το εάν μπορεί να υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας για όσους είναι άνω των 50 σε διαθεσιμότητες.

The post Στις 7 Ιουλίου η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα