Τα ζώδια σήμερα – 18 Ιουλίου 2014

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν για εσάς σήμερα…

Κριός

Ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα που σας προβληματίζουν σήμερα, χωρίς να αναθέσετε σε κάποιον άλλο κάτι που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να τα βγάλετε πέρα βασισμένοι στις δυνάμεις σας. Μη δίνετε σημασία σε ερωτικές προκλήσεις χωρίς πραγματικό νόημα. Χάνετε τον χρόνο σας.

Ταύρος

Ένας αδελφικός φίλος θα σας βγάλει από μια πολύ δύσκολη θέση σήμερα, αλλά εσείς δεν πρέπει να θεωρήσετε δεδομένη τη στήριξη και τη βοήθειά

του. Φερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φερθούν κι αυτοί. Αναταραχές στα επαγγελματικά, που σχετίζονται κυρίως με την οργάνωση. Μην βιάζεστε να αναλάβετε πολλά πράγματα μαζί.

Δίδυμος

Η χημεία σας με τους Τοξότες είναι αρκετά εκρηκτική σήμερα, οπότε προτιμήστε άλλα πρόσωπα για παρέα ή συνεργασία. Μη φέρετε τον εαυτό σας στα άκρα, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Νέες επαγγελματικές προοπτικές αχνοφαίνονται στον ορίζοντα. Τα όχι που θα πείτε, ωστόσο, είναι σημαντικότερα από τα ναι, σ’ αυτή τη φάση.

Καρκίνος

Μην αφήνετε τις υπόγειες έχθρες και τις διάφορες ίντριγκες να σας επηρεάζουν, κυρίως στο επαγγελματικό πεδίο. Οι αρμοδιότητές σας είναι συγκεκριμένες και δεν είναι ανάγκη να κάνετε φίλους μέσα από αυτές. Προσοχή στα λόγια των Υδροχόων. Δεν σας λένε τυχαία όσα σας λένε σήμερα, γι’ αυτό λάβετε τη γνώμη τους σοβαρά υπόψη.

Λέων

Η Αφροδίτη φέρνει δημιουργική ένταση στην αισθηματική σας ζωή, την οποία όμως θα πρέπει να διαχειριστείτε διπλωματικά, αν θέλετε να αποφύγετε τις παράπλευρες απώλειες. Μέτρο σε όλα! Βελτίωση στα οικονομικά σας, που έχει να κάνει κυρίως με τον προγραμματισμό σας, που επιτέλους μπήκε σε μια σειρά. Διατηρήστε την κατάσταση ως έχει.

Παρθένος

Η σχέση σας περνάει από σαράντα κύματα σήμερα, πράγμα για το οποίο φταίει η κακή συνεννόηση και ο υπερβολικός εγωισμός. Αρκετά με τα καμώματα, Παρθένοι, ας φανείτε εσείς οι ώριμοι της υπόθεσης. Προσοχή στη λεπτομέρεια σε ό, τι έχει να κάνει με επαγγελματικές και οικονομικές δραστηριότητες. Μία απλή απροσεξία μπορεί να σας στοιχίσει πολλά.

Ζυγός

Ο Κρόνος σας βάζει στο επίκεντρο της προσοχής σήμερα, με αποτέλεσμα να σας περικυκλώσουν γνωστοί και φίλοι για να επωφεληθούν απ’ την παρουσία σας. Μην χαριστείτε υπερβολικά σε όσους σας το ζητάνε. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, μετά από μερικούς πρόσφατους τριγμούς. Εστιάστε στο αντικείμενό σας και αφήστε κάθε τι άλλο στη μοίρα του.

Σκορπιός

Μια νέα γνωριμία θα σας συνταράξει και θα σας βγάλει απ’ το πρόγραμμά σας (χωρίς να το πολυκαταλάβετε). Αφεθείτε στο ξέγνοιαστο κλίμα όσο χρειάζεται. Η υπερβολή θα σας επιβαρύνει μακροπρόθεσμα, επομένως κρατήστε και κάτι για αργότερα. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Απολαύστε ό, τι χτίσατε χωρίς δεύτερες σκέψεις και φανταστικά σενάρια.

Τοξότης

Τα νεύρα σας σήμερα δοκιμάζονται έντονα, επομένως αποφύγετε τους ανθρώπους που τείνουν να σας βγάζουν απ’ τα ρούχα σας, για να μη χειροτερέψει η κατάσταση. Εστιάστε στη δουλειά και όχι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από χαζές αφορμές, φυλάξτε για να έχετε.

Αιγόκερως

Οι ερωτικοί πειρασμοί σας κατακλύζουν, αλλά εσείς πρέπει να φανείτε συνεπείς στις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις σας προς ένα συγκεκριμένο άτομο. Μην αφήσετε ένα τυχαίο συμβάν να αμαυρώσει την εικόνα σας. Ο Δίας δίνει ώθηση στη δουλειά και στην επιχειρηματικότητα, παρακινώντας σας να πάρετε περισσότερα ρίσκα απ’ ό, τι συνηθίζετε.

Υδροχόος

Μην προσπαθείτε να εκβιάσετε ένα συναίσθημα, Υδροχόοι, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας δικαιώσει σε καμία περίπτωση. Κάντε υπομονή και αφήσετε ένα ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα, να ωριμάσει με φυσιολογικούς ρυθμούς. Αποφύγετε τους Καρκίνους, τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Τα συναισθηματικά σας συμφέροντα είναι αντικρουόμενα.

Ιχθύς

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ταλαιπωρηθεί περαιτέρω μέσα σε μία σχέση που έχει πάψει προ πολλού να του δίνει όσα έχει ανάγκη. Ο Άρης σας δίνει τα ερεθίσματα που έχετε ανάγκη για να ξεφύγετε από το συναισθηματικό σας τέλμα. Ποντάρετε στη συνεργασία και στην ομαδικότητα, και θα βγείτε κερδισμένοι. Δεν μπορείτε να τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας.

Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα – 18 Ιουλίου 2014 εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα