Απίστευτα σενάρια για την κατάρριψη του Boeing – Στόχος ήταν το αεροπλάνο που μετέφερε τον Πούτιν;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τρελά και απίστευτα σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους για την αιτία της κατάρριψης του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, την οποία παρακολουθεί αποσβολωμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη. Μάλιστα το RussiaTodayμετέδωσε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο στόχος ήταν το αεροπλάνο του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος επέστρεφε στη Μόσχα, το οποίο ταξίδευε στον ίδιο αεροδιάδρομο και βρέθηκε το ίδιο σημείο με το Boeingτων

μαλαισιανών αερογραμμών. Μάλιστα όπως αναφέρεται το στίγμα του βρέθηκε μαζί με του αεροπλάνου που κατερρίφθη αλλά με διαφορά μιας ώρας.

Το προεδρικό αεροπλάνο της Ρωσίας ήταν εκεί στις 16.21 ώρα Μόσχας και το μαλαισιανό Boeing στις 15.44 ανέφερε πηγή προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις και χρώματα. Υπάρχει επίσης ένα ακόμη σενάριο ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από άλλο ουκρανικό το οποίο πίστεψε ότι ήταν αυτό που μετέφερε τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πάντως παρά τον πόλεμο προπαγάνδας που έχει ξεσπάσει από τις αντιμαχόμενες πλευρές, η ουσία είναι ότι 300 άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους από την παρέμβαση κάποιου ανθρώπινου χεριού, απ’ όπου και αν αυτό προέρχεται. Οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί η πραγματικότητα συνεχίζονται.

Στο μεταξύ οι σχέσεις Ρωσίας και Ουκρανίας βρίσκονται σε οριακό σημείο όσο δεν ξεκαθαρίζεται ποιοι ήταν αυτοί που έδωσαν την εντολή και εκτέλεσαν την κατάρριψη του αεροπλάνου που προκάλεσε το θάνατο 295 ανθρώπων. Το «μαύρο κουτί» μπορεί να ξεκαθαρίσει τι έγινε εκείνα τα μοιραία λεπτά και τον τρόπο που χτυπήθηκε το αεροσκάφος ενώ τα σενάρια τρόμου προκαλούν έκπληξη.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την πτώση του Boeing 777 , ο αυτοανακηρυχθείς υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ιγκόρ Γκίρκιν, ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του μοιραίου αεροσκάφους που παρέσυρε στο θάνατο 300 επιβαίνοντες.

Ο Ιγκόρ Γκίρκιν, γνωστός με το όνομα Στρέλκοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kyiv Post δε δίστασε να αναρτήσει το προσωπικό του προφίλ σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης: «Το αεροπλάνο έπεσε κάπου κοντά στο Τόρεζ, στην περιοχή του Ντόνετσκ. Σας προειδοποιήσαμε, μην πετάτε στον ουρανό μας».

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το αεροπλάνο κατερρίφθη από Ρωσόφωνους αντάρτες οι οποίοι πίστεψαν ότι έριξαν ένα Αντόνοφ ή κάποιο κατασκοπικό αεροσκάφος. Κάποιοι όμως μιλούν για προβοκάτσια, τονίζοντας ότι οι αντάρτες δεν έχουν την ικανότητα να χτυπήσουν αεροσκάφος σε τέτοιο ύψος.

Το άρθρο Απίστευτα σενάρια για την κατάρριψη του Boeing – Στόχος ήταν το αεροπλάνο που μετέφερε τον Πούτιν; εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα