Τα ”σόδομα” της Κέρκυρας αποκαλύπτει βρετανίδα μοντέλο!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το άντρο του σοδομισμού και της ακολασίας αποτελεί ο Κάβος της Κέρκυρας, όπως τουλάχιστον προκύπτει από μαρτυρία τουρίστριας από τη Βρετανία, η οποία βρέθηκε να κάνει διακοπές εκεί, και η οποία επαίρεται με ύφος ότι επιδόθηκε σε ”βραδιά” ερωτικών φιλιών, με αντάλλαγμα τα ποτά της…

«24 δεν είναι τίποτα. Και μάλιστα για ένα ποτό 2 λιρών; Έχω πάει με 10 μέσα σε μόλις μία εβδομάδα», υποστηρίζει η Vicky Summers, η οποία χωρίς κανέναν ενδοιασμό παραδέχεται πως προσφέρει στοματικό έρωτα σε αγνώστους!

Η 22χρονη ξανθιά αποκάλυψε μάλιστα πως τις πιο πικάντικες διακοπές της τής έχει περάσει στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στον Κάβο, όπου «σερνόταν» μεθυσμένη στα clubs της περιοχής έπειτα από κατανάλωση λίτρων βότκας!

«Είναι φυσιολογικό για τα νεαρά κορίτσια να γδύνονται και να γίνονται άτακτα στις διακοπές για λίγα δωρεάν ποτά. Το βίντεο στο Magaluf δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχω δει», υποστηρίζει η Βίκυ, η οποία εργάζεται ως μοντέλο στο νότιο Λονδίνο, προσθέτοντας πως έχει παρακολουθήσει ζωντανά αρκετούς διαγωνισμούς στοματικού έρωτα!

«Μερικοί το βρίσκουν αηδιαστικό, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι στις διακοπές τους θέλουν να κάνουν σεξ με όσο περισσότερους διαφορετικούς ανθρώπους μπορούν», συμπληρώνει, υπογραμμίζοντας πως όλα πρέπει να γίνονται με την απαραίτητη προφύλαξη! Πάλι καλά!

Η Βίκυ ήταν μόλις 16 ετών όταν πέταξε στην Ισπανία για τις πρώτες διακοπές της χωρίς τους γονείς της. Και ο,τι ήθελε προκύψει…

Το άρθρο Τα ”σόδομα” της Κέρκυρας αποκαλύπτει βρετανίδα μοντέλο! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα