Οι Άγγλοι στέλνουν Αμπέντ στον ΠΑΟ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε άμεση συνάρτηση με την υπόθεση του Στέφανου Καπίνο είναι η απόκτηση του Λουκ Στιλ από τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα οι «πράσινοι» περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Αμπέντ.

Σε προχωρημένες επαφές είναι με τον Λουκ Στιλ ο Παναθηναϊκός, επιβεβαιώνοντας ξανά τους Άγγλους που έχουν… ήδη στείλει τον συμπατριώτη τους τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένονται περισσότερες, ίσως και οριστικές, εξελίξεις

για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς η απόκτηση του Στιλ είναι σε άμεση συνάρτηση με τη μεταγραφή του Καπίνο στη Μάιντς. Όταν ολοκληρωθεί η πώληση του Έλληνα γκολκίπερ στους Γερμανούς, επί της ουσίας, θα «κλειδώσει» και η απόκτηση του Άγγλου από τους «πράσινους».

Αυτό που έσπευσαν, πάντως, να ξεκαθαρίσουν από το «τριφύλλι», είναι ότι δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίκο Νταμπίζα να έχει επιλέξει τον Λουκ Στιλ μέσα από κάποια dvd που έφτασαν στα χέρια του. Όπως επεσήμαναν από τον Παναθηναϊκό, η συγκεκριμένη τακτική δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία από τις μεταγραφές της ομάδας την τελευταία διετία, ενώ παράλληλα τόνιζαν ότι ο Νταμπίζας είναι άριστος γνώστης της αγγλικής αγοράς και δεν χρειαζόταν να προβεί σε τέτοιες διαδικασίες.

Από εκεί και πέρα, παραμένει πάντα ανοικτό το θέμα του Μεντί Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν τη συνομιλία του ποδοσφαιριστή με τον προπονητή της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, για να δουν στη συνέχεια το πώς θα κινηθούν. Από τις προθέσεις των Άγγλων για τον παίκτη, άλλωστε, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και το τι θα γίνει, όπως σας είχαμε αναφέρει από το πρωί της Τετάρτης. Ο Αμπέντ, σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσει τον Παναθηναϊκό για όσα συμφωνήσει με τον Πάρντιου κι αναλόγως θα υπάρξουν εξελίξεις.

Όπως εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν και στο θέμα του Φάουστο Ρόσι που δεδομένα απασχολεί τους «πράσινους». Ο Ιταλός αλλά και η Γιουβέντους, προτάσσουν διαρκώς την καλή περσινή χρονιά που έκανε ο παίκτης στην Ισπανία και ζητάνε περισσότερα, με τον Παναθηναϊκό να θέλει από την πλευρά του να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία αλλά να εξετάζει κι εναλλακτικές λύσεις, αφού δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει για πολύ τους Ιταλούς.

Το άρθρο Οι Άγγλοι στέλνουν Αμπέντ στον ΠΑΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα