Εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για την ενδο-αυτοδιοικητική κινητικότητα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠΕΣ) απέστειλε εγκύκλιο σε όλους τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, καθώς και στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), την ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών), το ΙΤΑ (Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και τις ΠΕΔ (Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων), για την εθελοντική ενδο-αυτοδιοικητική κινητικότητα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η σχετική περίοδος επιλογής ορίζεται από τις 15 Ιουλίου έως και την 29η Αυγούστου. Στην εγκύκλιο τονίζεται ο εθελοντικός

χαρακτήρας της κινητικότητας και η πλήρης διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των μερών.

Υπενθυμίζεται ότι η ενδο-αυτοδιοικητική κινητικότητα χαρακτηρίζεται από ένα μόνον μήνα διαθεσιμότητας και ευνοϊκή ρύθμιση του νόμου ορίζει ότι οι συμμετέχοντες εργαζόμενοι δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν στο μέλλον πλεονάζον προσωπικό.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ήδη με την προηγούμενη εφαρμογή του προγράμματος μετατάχθηκαν και βρίσκονται στις νέες τους θέσεις 945 υπάλληλοι.

Το άρθρο Εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για την ενδο-αυτοδιοικητική κινητικότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα