Τα social media των άπιστων

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας και «όπλο» ακόμη και του παράνομου φλερτ. Σύμφωνα με νέα έρευνα, το 83% των άπιστων αντρών και γυναικών επικοινωνούν με τον παράνομο δεσμό τους μέσω του smartphone τους.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως βοηθιούνται στην παράνομη επικοινωνία, το 51% απάντησε ότι χρησιμοποιεί τα WhatsApp, Facebook

και Twitter, ενώ ακολουθούν τα SMS (15%), τα τηλεφωνήματα (13,6%), τα emails (9,8%), κάποια άλλη εφαρμογή (8,6%) και τα μηνύματα στον τηλεφωνητή (2%). Σύμφωνα λοιπόν με το site εξωσυζυγικών γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους Victoria Milan. Οι περισσότεροι από τους 12.500 άπιστους που συμμετείχαν στην έρευνα χρησιμοποιούν τον κανονικό τους αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσουν με τον παράνομο δεσμό τους.

Μάλιστα, μόλις το 15% των ερωτηθέντων έχει έξτρα κάρτα SIM, ενώ το 74% έχει συμβόλαιο αντί για προπληρωμένη κάρτα, ακόμα και αν αυτό είναι πιο επικίνδυνο, δεδομένου του ότι οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί παρέχουν πλήρη κατάλογο των αριθμών με τους οποίους έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή με μήνυμα κάθε μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα