Τα σενάρια της πρόκρισης

Με την τελευταία αγωνιστική να απομένει στον όμιλο της εθνικής Ελλάδας (1ος όμιλος), οι πιθανότητες πρόκρισης και για τις τέσσερις ομάδες είναι ορατές. Το… εκπληκτικό στον όμιλο της εθνικής είναι πως όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης, καθώς ακόμη και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό δεν έχει αποχαιρετήσει το τουρνουά.

Η Ελλάδα με νίκη κόντρα στη Ρωσία

παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αρκεί βέβαια να αφήσει πίσω τον κακό της εαυτό των δύο περασμένων αγώνων με Πολωνία και Τσεχία αντίστοιχα.

Σε περίπτωση βέβαια που η ομάδα του Σάντος δεν πάρει την νίκη, μένει εκτός συνέχειας του τουρνουά, ακόμη και με ισοπαλία.

Αντιθέτως σε περίπτωση νίκης επί των Ρώσων, η εθνική θα ισοβαθμήσει με την ομάδα του Άντβοκαατ και θα προκριθεί στους «8», λόγω καλύτερου αποτελέσματος στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αν υπάρξει νικητής στο Πολωνία-Τσεχία, η Ελλάδα (εφ’ όσον νικήσει τη Ρωσία) θα περάσει ως δεύτερη στην επόμενη φάση.

Αν το ματς Πολωνίας-Τσεχίας λήξει ισόπαλο και η εθνική επικρατήσει των Ρώσων, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία Ρωσίας-Ελλάδας-Τσεχίας, και σε αυτή την περίπτωση θα μένουν έξω οι Τσέχοι λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Ρωσία 4 (5-2)
Τσεχία 3 (3-5)
Πολωνία 2 (2-2)
Ελλάδα 1 (2-3)

Οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής:

Ελλάδα-Ρωσία
Πολωνία-Τσεχία

Τα κριτήρια ισοβαθμίας:

1) Τα μεταξύ τους ματς
2) H καλύτερη διαφορά τερμάτων
3) Η καλύτερη επίθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα