Τους βόλεψε όλους η ισοπαλία!

Μέσα στην ατυχία της και την φτωχή συγκομιδή τους ενός βαθμού σε δύο αγώνες του 1ου ομίλου στο Euro, η Εθνική μας στάθηκε τυχερή καθώς το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ματς της Πολωνίας με τη Ρωσία (1-1) την άφησε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης, ακόμη και αν έχει μόλις ένα βαθμό. Στην τελευταία αναμέτρηση η εθνική με νίκη κόντρα στη Ρωσία παίρνει το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του

έτερου αγώνα του ομίλου (Πολωνία-Τσεχία).
Μία ισοπαλία που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δείχνει να βολεύει εκτός από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τις Πολωνία και Ρωσία, τις δύο τελευταίες λόγω της εικόνας τους στο μεταξύ τους ματς.

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 18’ πέτυχαν γκολ, το οποίο σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Πολάνσκι ήταν οφσάιντ μετά την εκτέλεση φάουλ του Ομπράνιακ. Ο Τζαγκόεφ με το τρίτο προσωπικό του γκολ στη διοργάνωση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 37’ (1-0), στέλνοντας τη Ρωσία στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 1-0.
Οι Πολωνοί μπήκαν δυνατά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και η πίεση τους δεν άργησε να καρποφορήσει. Ο Μπλαστσικόφσκι στο 57’ με εξαιρετικό γκολ με το αριστερό πόδι στην απέναντι γωνία του Μαλαφέεφ, έφερε το ματς στα ίσια. Το ματς κύλησε χωρίς καμία αλλαγή στο σκορ, με το τελικό 1-1 να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα