Τα καλύτερα ματς μετά το NBA!

ΟΣΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ είναι η καλύτερη σειρά τελικών σε όλο τον κόσμο μετά το NBA, δεν έχουν άδικο τελικά! Μέχρι τώρα έχουμε δει τέσσερα συγκλονιστικά παιχνίδια και όλοι περιμένουμε με κομμένη την ανάσα το αποψινό πέμπτο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί δηλαδή όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής. Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια κυμάνθηκαν σε άκρως αθλητικά πλαίσια και ευχή όλων είναι να συμβεί και σήμερα το ίδιο. Η αστυνομία

έχει πάρει άλλωστε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κυλήσουν όλα ήρεμα, αλλά φυσικά σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν με την συμπεριφορά τους και οι παίκτες των δύο ομάδων, που έτσι κι αλλιώς με αποδείξεις είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ξεκαθαρίζει απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ, η είδηση της διαφαινόμενης παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο, στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι το καλό μαντάτο για τους εκατομμύρια φίλους του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης! Οι πάντες γνωρίζουν τι έχει πετύχει ο Ζοτς αυτά τα 13 χρόνια στον πάγκο του «τριφυλλιού», οι πάντες τον θεωρούν πρωτεργάτη για μια ομάδα που είναι η πλέον πετυχημένη στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια και φυσικά η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν είχε κανένα λόγο να... παύσει την συνεργασία αυτή, ενώ και ο Ομπράντοβιτς νιώθει φυσικά όχι μόνο επαγγελματίας προπονητής, αλλά και «οπαδός» του Παναθηναϊκού!

ΣΕ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ προπονητή στον Ολυμπιακό. Κάθε μέρα που περνάει όλο και κάποιο καινούργιο όνομα βλέπει το φως της δημοσιότητας, ενώ τα παλιότερα ανακυκλώνονται συνεχώς στα ελληνικά και τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από περίπου ένα μήνα, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε τονίσει ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα έχει… κλείσει το θέμα προπονητή. Την δεδομένη χρονική στιγμή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αφού στον Ολυμπιακό θέλουν να τσεκάρουν με λεπτομέρεια την μακρά λίστα ονομάτων που έχουν στα χέρια τους και που μεγαλώνει καθημερινά! Χωρίς να αποκλειστεί η… ανατροπή, τα νεότερα δεδομένα αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος θα… πιάσει λιμάνι μετά τις εκλογές!

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ προπονητή, αλλά ξαφνικά έχουν να ασχοληθούν και με τις τάσεις φυγής του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός με τοποθετήσεις του κυρίως στα μέσα της πατρίδας του συνεχώς… ανακαλύπτει (ή μήπως φαντάζεται) προτάσεις από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Τελευταία αναφορά του ήταν στην Μπάγερν. Την ίδια ώρα από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν την ύπαρξη οποιασδήποτε πρότασης και τονίζουν ότι θα μπουν στον κόπο να συζητήσουν ενδεχόμενη πώληση του Μιραλάς μόνο όταν φτάσει στα γραφεία τους επίσημη πρόταση. Είναι φανερό δηλαδή ότι ο ίδιος ο παίκτης προφανώς σκέφτεται… μεγαλεία και θέλει με τον τρόπο του να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη στο λιμάνι είναι… κυρίαρχοι του παιχνιδιού και δεν πρόκειται να παίξουν παιχνίδια των μάνατ

Keywords
Τυχαία Θέματα