Τα εφτά σημάδια ότι είσαι πολύ ερωτευμένος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο έρωτας, κάθε έρωτας είναι εξίσου συναρπαστικός όσο και τρομακτικός καθώς στις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν είναι απλά ένας ενθουσιασμός ή η πραγματική αγάπη που πάντα περίμενες. Όμως η αλήθεια είναι πως η αγάπη για ν’ ανθίσει χρειάζεται χρόνο και χώρο και πως αν προσπαθήσεις να επισπεύσεις τη διαδικασία το πιθανότερο είναι ν’ απογοητευτείς.

Δες τα σημάδια, για να καταλάβεις αυτό που σε βασανίζει: Είσαι πολύ ερωτευμένος τελικά;

Πετάς στα σύννεφα

Από τη μέρα που τον γνώρισες πιάνεις συνεχώς τον εαυτό

σου να ονειροπολεί με κεντρικό θέμα . Σκέφτεσαι το πρώτο σας ραντεβού, σκέφτεσαι την επόμενη συνάντηση σας και βλέπεις τους δυο σας μαζί δεκαπέντε χρόνια αργότερα.

Σου έχει γίνει εμμονή

Τίποτα άλλο δεν είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή σου και να απασχολήσει τη σκέψη σου. Τον σκέφτεσαι συνέχεια και περιμένεις πότε θα τον δεις.

Κάνεις σχέδια για το μέλλον

Μέσα στο μυαλό σου έχετε ήδη πάει τις πρώτες σας κοινές διακοπές, σκέφτεσαι πού θα γίνει ο γάμος σας και πώς θα ονομάσετε το παιδί σας.

Θέλεις να γνωρίσεις την οικογένεια του

Απλώς να θυμάσαι, πως η γνωριμία με τις οικογένειες σας δημιουργεί μια επιπλέον δέσμευση απέναντι σε τρίτα πρόσωπα και μπορεί να περιπλέξει επικίνδυνα τα πράγματα μεταξύ σας όταν γίνει βιαστικά. Ίσως καλύτερα είναι να περάσουν κάποιοι μήνες.

Χάνεις τον εαυτό σου

Αρχίζεις να κάνεις πράγματα που δεν έχεις κάνει ποτέ μέχρι τώρα, πράγματα άσχετα με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σου υπό κανονικές συνθήκες. Μερικές φορές κάνεις σαν έφηβος, ζηλεύεις παράφορα και θυμώνεις όσο δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα θύμωνες.

Κάνεις χαζά αστεία και δεν σε νοιάζει

Κάνεις χαζομάρες ή να φτάνεις στο σημείο να γελοιοποιηθείς και το χειρότερο είναι ότι δεν σε νοιάζει καν…

7. Δεν χορταίνεις να φιλάς το πρόσωπο του

Το να μην έχεις συνεχώς την διάθεση μόνο για σεξ αλλά να μην θες να σταματάς να τον φιλάς σε κάθε σημείο και να απολαμβάνεις τη μυρωδιά του κορμιού του, είναι το πλέον δυνατό σημάδι ότι ερωτεύτηκες.

Κοινώς, την πάτησες…

Το άρθρο Τα εφτά σημάδια ότι είσαι πολύ ερωτευμένος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα