Ο πρώτος καναπές που επιπλέει αλλά δεν είναι φουσκωτός, σχεδιάστηκε από Έλληνες (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λένε πως οι πιο πρωτοποριακές και εν τέλει πετυχημένες ιδέες έρχονται εντελώς τυχαία. Στην κουβέντα πάνω στον καφέ, σε ένα ταξίδι ή απλά στο σπίτι με φίλους.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Μάνου Τσικλιώτη και της Βίβιαν Παράσχου.

Εκείνος με σπουδές στην εσωτερική διακόσμηση και την αρχιτεκτονική, εκείνη με σπουδές στα χρηματοοικονομικά, αλλά με το μικρόβιο του design να την κυνηγάει, δεν ήταν δύσκολο για εκείνους να συζητάνε επί ώρες περί επίπλων, σχεδίων, υλικών.

Την

αρχή έκανε η Βίβιαν, η οποία έχει δημιουργήσει την καινοτόμο ΙΝΟΜΟ, εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων και χρηστικών αντικειμένων από GRP. Η ίδια εμπιστεύθηκε και μοιράστηκε τις ιδέες της στον Μάνο Τσικλιώτη, ο οποίος τις μετουσίωσε σε κάτι ονειρεμένο.

τα Waves είναι χειροποίητοι καναπέδες (με μήκος 2 μέτρων και 2 εκ.) που μπορούν να επιπλεύσουν στο νερό.

Το μυστικό είναι στο υλικό, το οποίο επιτρέπει στον καναπέ- κρεβάτι να επιπλεύσει σε υγρή επιφάνεια και να παραμείνει ακίνητο σε αυτήν.

Το έπιπλο έχει κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα λευκό, μαύρο της στάχτης και γκρι και οι δύο νέοι με έδρα την Θεσσαλονίκη στοχεύουν να μας παρουσιάσουν την συλλογή Waves στην έκθεση 100% Hotels Show στις 18 Νοεμβρίου.

Το άρθρο Ο πρώτος καναπές που επιπλέει αλλά δεν είναι φουσκωτός, σχεδιάστηκε από Έλληνες (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα