Συνέχεια στο ντέρμπι της Τούμπας από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με αφορμή τη διαιτησία

Συνέχεια στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας δίνουν σήμερα με ανακοινώσεις και διαρροές Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Το πρωί η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία Αρετόπουλου στην οποία αναφέρει:

«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με το χειρότερο τρόπο. Φρόντισε για αυτό ο διαιτητής Αρετόπουλος. Καταλόγισε «κάλπικο» πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ

με το οποίο έγινε το 1-0 και έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Μπεργκ που θα σήμαινε και αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα του».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ ο οποίος απάντησε με ανεπίσημο αλλά έντονο τρόπο:

«Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ακολουθήσει αυτό το παιχνίδι την εβδομάδα που προηγήθηκε και δεν σκοπεύει να το κάνει ούτε μετά τον αγώνα. Η γενική εικόνα, η στατιστική απεικόνιση του ματς, δείχνει πως υπάρχει δίκαιος νικητής και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Μην τρελαθούμε κιόλας, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει από κανένα ριπλέι για το αν είναι εκτός περιοχής ο Ταυλαρίδης με τον Ροντρίγκες όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται για να επιχειρήσουν να πείσουν πως δεν ήταν πέναλτι.

Είναι ανήκουστα όσα συμβαίνουν και η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια. Ειδικά αυτό με τον Ταυλαρίδη, αν επιχειρήσει κανείς να παγώσει την εικόνα, οποιαδήποτε στιγμή της επαφής θα δει το πέλμα του δέκα πόντους έξω από την περιοχή και το γόνατο να έχει φορά προς την περιοχή. Ποιος βάζει στοίχημα ότι είναι απ έξω τόσο εύκολα αν δεν είναι Παναθηναϊκός;» και κατέληξαν

«Είναι αδιανόητο οι κύριοι του Παναθηναϊκού να επιχειρούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Την εικόνα του ντέρμπι την απέδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη τύπου, επομένως τα λόγια είναι περιττά».

Keywords
Τυχαία Θέματα