Συναντήθηκαν Αβραμόπουλος-Μπακογιάννη

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΣΥ) Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της συνάντησής με τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο για θέματα σχετικά με τη λειτουργία του αμυντικού συστήματος της χώρας, την οικονομική κατάσταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και την εξωτερική πολιτική.

Σύμφωνα με την κα Μπακογιάννη, αυτό που κυρίως συζητήθηκε ήταν «η αυξανόμενη ένταση στην περιοχή του Αιγαίου».

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος

της ΔΗΣΥ δήλωσε: «Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, το ειδικό μισθολόγιο, αυτή τη στιγμή, έχει συμφωνηθεί ότι κρατιέται».

Επιπλέον όσον αφορά στο ζήτημα περικοπής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι «οι υπουργοί της κυβέρνησης, έχοντας στο μυαλό τους τις επόμενες εκλογές αντί να σκεφθούν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, σήμερα, δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν 460 εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να απειλούνται τελικώς οι επικουρικές αλλά και οι κύριες συντάξεις».

Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε, πως «η ακολουθούμενη πολιτική του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει εξασφαλίσει σε βάθος χρόνου την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων με εξοπλισμούς, που είναι ό, τι το καλύτερο διατίθεται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως».

Keywords
Τυχαία Θέματα