Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου για ναρκωτικά και παραχάραξη

Για κατοχή ναρκωτικών και παραχάραξη συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Ρίο Αχαΐας από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 61χρονος ημεδαπός, υπάλληλος του σωφρονιστικού καταστήματος του Αγίου Στεφάνου Αχαΐας, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες εντόπισαν τους δύο δράστες να συναλλάσσονται

στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Ρίου και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Στη θέα των αστυνομικών ο ένας δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 61χρονος ακινητοποιήθηκε.

Σε σωματική έρευνα, που του έγινε, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων, 38 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες SIM και δύο ατζέντες με ιδιόχειρες σημειώσεις.

88 φαρμακευτικά δισκία κατασχέθηκαν από το όχημα του 61χρονου, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 101 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα