Συλλήψεις πριν τον αγώνα !!

Οι συλλήψεις αφορούν περιπτώσεις παράνομης κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και ανεύρεσης σακιδίου με κροτίδες.

Πριν από την έναρξη του αγώνα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα, ηλικίας 22, 22 και 23 ετών, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν καπνογόνα, μια μαύρη κουκούλα, μια μάσκα χημικών, ένα ρόπαλο και

άλλα επιθετικά όργανα.

Επίσης για αυτόφωρο αδίκημα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και 15χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 17 κροτίδες.

Τέλος, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, γύρω στις 5.50μ.μ., εντοπίστηκε μεταξύ της δυτικής και της νότιας κερκίδας, μια τσάντα ώμου, η οποία περιείχε 20 σωλήνες φωτοβολίδας, δύο χάρτινους σωλήνες, ένα μεταλλικό δοχείο και ένα χάρτινο κουτί, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι κροτίδες. Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου και το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση.

Παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών
Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες το πρωί έρευνα σε οίκημα φιλάθλων στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εννέα εργοστασιακές κροτίδες και τέσσερις πυρσοί. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 30χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.


Πηγή: 24h.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα