Πού είσαι Μήτρογλου;

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό για τη συνολική πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε σημαντικό βήμα φέτος στην Ευρώπη περνώντας από δύσκολες έδρες. Συζητήθηκε πολύ, οι ποδοσφαιριστές του αύξησαν την τιμή τους στο ποδοσφαιρικό παζάρι και αυτό φάνηκε από τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου.

Ίσως αυτό το όνομα να είναι και η άκρη του νήματος στο λαβύρινθο της πρόκρισης κόντρα στη Μάντσεστερ. Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού

αναρωτήθηκαν με πίκρα σε διάφορα σάιτ και σελίδες προσωπικές στο ίντερνετ «που είσαι ρε Μήτρογλου;»

Το χρυσό γκολ για τον Ολυμπιακό δεν ήρθε ποτέ, πολύ απλά γιατί στον πιο κρίσιμο αγώνα της ευρωπαϊκής ιστορίας του, έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα δίχως κλασικό σέντερ φορ, ενώ έφτασε σε σημείο ο Μίτσελ να ρίξει στο ματς και τον μικρό Νίκο Βέργο… Μα είναι δυνατόν να πετύχεις γκολ με επιθετικό τον Κάμπελ; Και επειδή ξέρει τη θέση λόγω της Εθνικής του ομάδας της Κόστα Ρίκα, σημαίνει ότι θα τα καταφέρει; Στις πιό κρίσιμες φάσεις μέσα στην περιοχή ο Κάμπελ απουσίαζε…

Και την πίτα και τον σκύλο χορτάτο, όπως αποδείχτηκε με την περίπτωση πώλησης του Μήτρογλου είναι δύσκολο να έχεις. Ούτε μπορείς να κακίσεις τον Ολυμπιακό που πούλησε τον Μήτρογλου καθώς γέμισαν τα ταμεία και ήταν επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κάνει το βήμα σε μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη πλήρωσε και το τίμημα! Και ήταν βαρύ!

Η μεταγραφή του Βαλντές δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα, ενώ υπήρξε και αυτή η ατυχία με τον Ολαιτάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, που κόστισαν στους Ερυθρόλευκους.

Έλλειψαν τα μαγικά αγγίγματα στη μπάλα του Μήτρογλου, ενός επιθετικού που θα ήταν δύσκολο να μην σκοράρει απέναντι στη χειρότερη Μάντσεστερ των τελευταίων ετών! Την αγγλική ομάδα που είχε Ντε Χέα και την τύχη με το μέρος της στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός!

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα