Συγκροτεί Κοινοβουλευτική Ομάδα σήμερα ο Π. Καμμένος

Ίσως και σήμερα να προσχωρήσει και ο… πολυπόθητος υπ’ αριθμόν «10» βουλευτής στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, με την προσθήκη του οποίου θα δημιουργηθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ο δέκατος βουλευτής είναι ο βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης και η ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας.

Ανάμεσα στα προνόμια, που θα έχει το κόμμα του κ. Καμμένου είναι: Ξεχωριστά γραφεία στη Βουλή,

εκπροσώπηση στα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά ενδεχομένως και μέρος της κρατικής χρηματοδότησης που τους είναι αναγκαία για την προεκλογική τους εκστρατεία.

Πάντως, να σημειωθεί, πως εκτός του κ. Γιαννάκη, ο κ. Καμμένος συζητά ακόμα και με τον Γιάννη Δημαρά την πιθανότητα προεκλογικής συνεργασίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τυπικώς μόνο αναμένεται σήμερα και η ανακοίνωση προσχώρησης του Παναγιώτη Μελά, ενώ ήδη στην Κ.Ο του κόμματος μετέχουν πέραν του Πάνου Καμμένου και οι Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος, Ελενα Κουντουρά, Δημήτρης Σταμάτης, Μίκα Ιατρίδη, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα, Σπύρος Γαληνός.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσχωρήσεις από τον χώρο των συνδικαλιστών, οπού ο Γιάννης Μανώλης ανακοίνωσε χθες την «μεταγραφή» από την ΝΔ τριών κορυφαίων συνδικαλιστών από τον χώρο των συγκοινωνιών και του τουρισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα