Σύγκλιση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε δύο πλευρές «επιτίθεται» ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής (Πήλιο, Τρίκαλα) και στη στάση της Νέας Δημοκρατίας, στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,

αρχικά: «οι αθλιότητες των νεοναζί συναντούν παντού αντιστάσεις» αναφερόμενος στην κινητοποίηση των τοπικών κινημάτων στα Χανιά και την αντιφασιστική διαδήλωση στα Τρίκαλα.

«Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά. «Η άλλη είναι ότι ενθουσιώδεις θαυμαστές της σπαρτιατικής «Κρυπτείας», όπως ο γ.γ. της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος, έχουν εποικίσει το Μέγαρο Μαξίμου και σήμερα οικοδομούν συστηματικά το "εθνικό τόξο" από κοινού με τη Χρυσή Αυγή. Για το σκοπό αυτό, εξάλλου, επιδιώκουν την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, πιθανή εφαρμογή του οποίου θα υποχρέωνε ακόμα και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να λογοδοτήσουν».

Η Κουμουνδούρου καταλήγει: «Δυστυχώς, παρά τη φλυαρία περί «άκρων», η ηγεσία της ΝΔ έχει επιδοθεί στην οικοδόμηση του δικού της άκρου, συγκλίνοντας επικίνδυνα με τους νοσταλγούς του Μεταξά».

Keywords
Τυχαία Θέματα