Στους ομίλους του Champions League ο ΑΠΟΕΛ – Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στους ομίλους του Champions League πέρασε ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη του χθες στην Κύπρο επί της δανέζικης Άαλμποργκ με 4-0. Τα γκολ της κυπριακής ομάδας σημείωσαν ο Βινίσιους στο 26΄, ο Ντε Βινσέντι στο 44΄, ο Αλωνεύτης στο 64΄και ο Σέρινταν

στο 75΄.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια στους βορειοευρωπαίους αντιπάλους της, παίρνοντας δίκαια την πρόκριση για τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στους ομίλους προκρίθηκαν επίσης η Ζενίτ που κέρδισε με 3-0 στην Αγία Πετρούπολη την Σταντάρ Λιέγης, η Μπάτε Μπορίσοφ που επιβλήθηκε επίσης με 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας, η Πόρτο που πέρασε το εμπόδιο της Λιλ κερδίζοντας και στο δεύτερο παιχνίδι με 2-0 και η Μάριμπορ που κέρδισε στη Σκωτία τη Σέλτικ με 1-0.

Σήμερα έχουμε τους αγώνες των μη πρωταθλητών με τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Νάπολι να ξεχωρίζει. Αναλυτικότερα τα σημερινά ματς είναι:

Λουντογκόρετς – Στεάουα Βουκουρεστίου (πρώτο ματς 0-1)

Μάλμο – Σάλτσμπουργκ (πρώτο ματς 1-2)

Άρσεναλ – Μπεσίκτας (πρώτο ματς 0-0)

Λεβερκούζεν – Κοπεγχάγη (πρώτο ματς 3-2)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Νάπολι (πρώτο ματς 1-1_

Ο δικός μας εκπρόσωπος ο Ολυμπιακός θέλει αποκλεισμό της Άρσεναλ και της Λεβερκούζεν, πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο για να ανέβει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Με βάση την πρόβλεψη ότι δύσκολα θα αποκλειστούν οι δύο παραπάνω ομάδες οι ερυθρόλευκοι θα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση που θα γίνει αύριο Πέμπτη 28/8 μαζί με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γαλατάσαραϊ, Άρσεναλ, Λεβερκούζεν και Αθλέτικ Μπιλμπάο ή Νάπολι.

Το άρθρο Στους ομίλους του Champions League ο ΑΠΟΕΛ – Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα