Στο Αμπου Ντάμπι ο Τσίπρας – Συνάντηση με Ολάντ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο Άμπου Ντάμπι θα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός προκειμένου να παραβρεθεί στη Διάσκεψη για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Τσίπρας θα ζητήσει

γαλλική βοήθεια για να τηρηθεί ο οδικός χάρτης για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης. Στις οκτώ Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για την τριμερή διάσκεψη ΕλλάδαςΚύπρου – Ισραήλ.

Το επίσημο πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα
«Από σήμερα έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι, επ’ αφορμή της Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.

Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ καθώς και με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν.

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

Το άρθρο Στο Αμπου Ντάμπι ο Τσίπρας – Συνάντηση με Ολάντ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα