Στο 83’ «λυτρώθηκε» ο ΠΑΟΚ- Μεγάλες νίκες για Ξάνθη, Λεβαδειακό και Πανιώνιο

Το κλίμα στην Τούμπα ήταν βαρύ, μετά από 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ, με μόλις 2.000 οπαδούς(!) να βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα της Κρήτης τα έκανε όλα καλά για 83 λεπτά, εκμεταλλευόμενη και το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά και την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο σε εκείνο

το λεπτό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, με πολύ «όμορφο» γκολ έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ, που γλίτωσε από άλλο ένα «στραπάτσο».

Την ίδια στιγμή η Ξάνθη έκανε «πάρτι» στα «Πηγάδια» απέναντι στον Παναιτωλικό, την αντίσταση του οποίου έκαμψε με 3-0. Μπορεί να στάθηκε τυχερή στο α’ ημίχρονο που άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία αλλά και με το δοκάρι του Παναιτωλικού, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ό, τι ήθελε την άμυνα των Αγρινιωτών, σκοράροντας άλλες δυο φορές και χάνοντας και πέναλτι!

Εξάλλου, στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος «σοκαρίστηκε» από το πρώιμο γκολ της Βέροιας, την οποία και διέλυσε μετά σκοράροντας 4 γκολ για το τελικό 4-2, παίρνοντας «ανάσα» για τη δύσκολη συνέχεια της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην «αδιάφορη» Καλλονή και έτσι με την 3η συνεχή νίκη του και μάλιστα με το εμφατικό 3-0 αυτή τη φορά νιώθει πιο άνετος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα