Μπακοδήμου- Περρής: Η τυχαία συνάντηση μετά το «θάψιμο»

Η κόντρα του δίδυμου Φώτης Σεργουλόπουλος- Μαρία Μπακοδήμου με τον Βαγγέλη Περρή κρατάει χρόνια, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι η μια ή η άλλη πλευρά «έριχνε» λάδι στη φωτιά. Αν και ο Περρής ήταν εκείνος που με κάθε ευκαιρία κατηγορούσε το δίδυμο ότι οι εκπομπές τους ήταν βασισμένες πάνω στη δική του συνταγή.

«Υπάρχουν κάποιοι που το έκαναν και έδωσαν το δικό τους στίγμα. Φάνηκε πως επένδυσαν φαντασία, κόπο, έμπνευση και ικανότητα. Οι «Αρβύλα», ας πούμε, βιντεάκια έχουν, αλλά με τον δικό τους τρόπο. Αν δεν υπήρχε η δική μας εκπομπή, ίσως να μην ήταν τόσο εύκολο να το σκεφτούν, αλλά είναι

«οι αρβύλες». Έβαλαν τη σφραγίδα τους. Ο Λάκης Λαζόπουλος βιντεάκια έχει, αλλά είναι τα δικά του. Είναι άλλες εκπομπές που παίρνουν μια συνταγή και προσπαθούν να την κάνουν, χωρίς να την έχουν καταλάβει. Κατά διαστήματα, πολλοί το έκαναν. Εγώ θεωρώ ότι η εκπομπή που έχει τη λιγότερη δουλειά και τη λιγότερη δημιουργικότητα είναι αυτή του Φώτη και της Μαρίας. Βασίζεται ακριβώς στη δομή του ΟΛΑ εδώ και χρόνια. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί τους όμως», είχε δηλώσει.

Αυτή ήταν και η αφορμή να «φουντώσει» και πάλι η κόντρα τους. Ωστόσο, ως φαίνεται, τα «τσεκούρια» του πολέμου θάφτηκαν μετά την τυχαία συνάντηση της Μπακοδήμου με τον Περρή, το περασμένο καλοκαίρι. Την αποκάλυψη για τη συνάντηση σε ένα ρεμπετάδικο στη Σύρο την έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στο «Mega Με ΜΙΑ».

«Με τον Περρή συνέβη το εξής: Το καλοκαίρι πήγα σε μια φίλη μου στη Σύρο, την Έλενα Σκουλά, και μου είπε να κανονίσουμε να βγούμε, που ήταν κι ο Βαγγέλης εκεί. Της είπα ότι τόσα χρόνια στη τηλεόραση δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αλλά με τον Βαγγέλη επειδή μας “θάβει” τόσα χρόνια, δεν ήθελα να βγούμε. Ένα βράδυ κανονίσαμε να πάμε σε ένα ρεμπετάδικο και συναντηθήκαμε. Νομίζω ότι οι διαφορές είναι για να γεφυρώνονται. Νομίζω ήταν εμμονή, γιατί δεν έχω δει να το συνεχίζει, ίσως ήταν καλό το ότι συναντηθήκαμε τυχαία. Μου είπε αν ήθελα να συζητήσουμε, αλλά δεν το έκανα γιατί είχαμε βγει για να περάσουμε καλά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον Μάρκο Σεφερλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα