Στηρίζει τους μαθητές με ειδικές ανάγκες

Την έμπρακτη στήριξή του, στους μαθητές με ειδικές ανάγκες εξέφρασε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, που επισκέφθηκε στις 9 Οκτωβρίου το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης, στην περιοχή της Τσαλαβούτας.

Με αφορμή τη διανομή δώρων στους μαθητές με ειδικές ανάγκες και ενός προτζέκτορα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Περιστερίου, ο κ. Παχατουρίδης με την παρουσία του, εξέφρασε την ανοικτή και διαχρονική στήριξη της Δημοτικής Αρχής, αλλά και το γεγονός ότι είναι πάντα κοντά στους μαθητές με ειδικές ανάγκες, στους εκπαιδευτικούς

και στους γονείς.

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς για το σημαντικό έργο που επιτελούν για τους μαθητές και σ’ ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία.

Μάλιστα, τους ενημέρωσε ότι ο Δήμος θα μεριμνήσει δύο φορές την εβδομάδα οι μαθητές με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς να μεταφέρονται με λεωφορείο στο δημοτικό κολυμβητήριο της Χωράφας, προκειμένου να κάνουν κολύμβηση. 

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθανασία Μεϊντάση, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών,  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεχή φροντίδα και συμπαράσταση στο έργο τους.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Παχατουρίδης συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Θ. Αρβανίτη, την Πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας Ξ. Κορόγιαννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Σ. Αβραμίδη, την Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Β. Διονυσοπούλου κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα