Στην κεντρική αγορά της Αθήνας ο πρωθυπουργός (βίντεο)

«Οι μεγάλοι αγώνες δεν κερδίζονται μόνο στους στόχους, αλλά στην καθημερινότητα» υπογράμμισε την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρευρισκόμενος στα εγκαίνια της Αγοράς Καταναλωτή στο Ρέντη.
«Αναγνωρίζω τον αγώνα κάθε νοικοκυριού, κάθε οικογένειας ξεχωριστά (...) αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι βήμα – βήμα πηγαίνουμε καλύτερα» τόνισε.
«Κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η κοινωνική συνοχή. Το τρίπτυχο αλληλεγγύη, ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή είναι το τρίπτυχο» πρόσθεσε.
Παράλληλα,

ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι το κοινωνικό κράτος δεν χτίζεται ούτε με λαϊκισμούς, ούτε με παρακομματικούς μηχανισμούς.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς από την πλευρά του, παρέδωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα επιταγή του Οργανισμού με 851.000 ευρώ που είναι η τελευταία δόση από το μέρισμα 4,3 εκατομμυρίων ευρώ από τα φετινά κέρδη της αγοράς.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε η δημιουργία σταθμού του ΟΣΕ εμπορευματικών μεταφορών μέσα στην αγορά και η δημιουργία κεντρικής ιχθυαγοράς μέσα στο Ρέντη.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην κεντρική αγορά της Αθηνάς ήταν η πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού μετά απο 52 χρόνια οπότε την ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα